Accountant
Accountant
Accountantskantoor All Counts in
Almere
[Terug naar Almere]
Accountantskantoor All Counts
Markerkant 1117 /A
1316AE Almere

tel: 036-5343232

Extra informatie

All Counts® onderscheidt zich van andere administratieve dienstverleners met:   
• duidelijke en begrijpelijke taal voor de middelgrote tot kleinere ondernemers, die zich beter thuisvoelen bij een kleiner administratiekantoor waar ze de ondernemers precies die aandacht geeft waar ze behoefte aan hebben, 
• hoge kwaliteit op het niveau van een gerenommeerd accountantskantoor tegen het lagere tarief van een administratiekantoor, 
• één vertrouwd aanspreekpunt voor alle administratieve, financiële en belastingzaken, waarbij All Counts® de volledige zorg op zich neemt en bij zeer specialistische zaken haar netwerkpartners inschakelt op het gebied van accountants-verklaringen, verzekeringen, hypotheken en automatisering, 
• het abonnementensysteem waarbij de ondernemer vooraf zekerheid heeft over de helder gedetailleerde inhoud zoals de afgesproken werkzaamheden en de vaste betalingsregeling. 
 
All Counts® is een klein administratiekantoor met drie medewerkers, dat zich richt op de K van het MKB, zijnde het kleinbedrijf zoals de eenmanszaak of de V.O.F., de B.V. van een holding met alleen een DGA tot aan de werkmaatschappij-B.V. met ongeveer 20 personeelsleden. 
 
• All Counts® werkt zeer lokaal en is gevestigd op het industrieterrein Markerkant in Almere, direct in de buurt van deze ondernemers. 
• Met behulp van professionele zakelijke software zijn de producten kwalitatief hoogwaardig en kan er efficiënt en dus kostenbesparend worden gewerkt. 
• Permanente educatie, zoals het volgen van opleidingen en cursussen en het bijwonen van seminars voor accountants en belastingadviseurs, vormt naast diverse vakliteratuur een vast onderdeel van de bewaking van het kwaliteitsniveau. 
•  
 
All Counts heeft een klachtenregeling om het kwaliteitsniveau te handhaven. 
Meer informatie over de klachtenregeling 
 
 
Het abonnement 
 
Om tegemoet te komen aan de wens van de ondernemer, is het abonnementensysteem ontwikkeld. Bij administratieve dienstverleners is het veelal maar afwachten wanneer er een factuur komt en hoeveel er dan betaald moet worden voor de verrichtte werkzaamheden. All Counts® maakt met u vooraf een heldere afspraak over welke werkzaamheden er worden verricht, waarna op basis van de omvang van die werkzaamheden (de uitgangspunten van het abonnement) een vaste prijsafspraak met betaalregeling per boekjaar wordt aangeboden. U weet dus vooraf, precies waar u aan toe bent.