Accountant
Accountant
Accountantskantoor Heijmans & Co in
Almere
[Terug naar Almere]

bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van accountants in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de accountants. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen accountants
VAccountantskantoor Heijmans & Co
Uw regio
Postcode *
Straat
Huisnr.
Plaatsnaam
Opties
Type bedrijfsvorm of particulier *
Type opdracht *
Boekhoudpakket aanwezig *
Aantal facturen per jaar... *
Indicatie uitvoerdatum
Omschrijving opdracht
Omschrijving
 

privacy
Accountantskantoor Heijmans & Co
P. Ellingstraat 21
1333PS Almere

tel: 036-5325375

Extra informatie

Wij zijn professionals in:   
- administratieve dienstverlening 
- accountancy 
- belasting advies 
- management consultancy 
- corporate finance 
- interim management  
 
Dienstverlening 
 
In deze on-line brochure maakt u kennis met Accountantskantoor Heijmans & Co. Een naam die veel voor u kan betekenen, als u een deskundige adviseur nodig heeft. Vanuit onze centraal gelegen vestiging in Almere-Buiten zijn wij in geheel Nederland actief, doch richten wij onze zakelijke dienstverlening met name op de provincie Flevoland. 
 
Accountantskantoor Heijmans & Co is gespecialiseerd in de zakelijke dienstverlening aan het midden- en kleinbedrijf en in het bijzonder in het begeleiden van startende ondernemingen. Wij bieden u een unieke combinatie van persoonlijke betrokkenheid, professionele perfectie en nuchtere zakelijkheid. Deze aspecten verliezen wij nimmer uit het oog. Wij blijven ons permanent realiseren dat onze inspanning in uw voordeel dient te werken. 
 
Kwaliteit & Kostenbewust 
 
Juist in de professionele dienstverlening wordt het succes van de onderneming bepaald door de mensen die er werken. Accountantskantoor Heijmans & Co streeft naar permanente educatie van alle medewerkers. Deze permanente educatie vindt zowel via interne- en externe cursussen plaats. 
 
De vennoten van Accountantskantoor Heijmans & Co zijn verbonden aan diverse onderwijsinstellingen.  
Waar zij bijdragen in het opleiden van toekomstige accountants, controllers en EDP-auditors. Door deze inbreng vindt er een evenwichtige opbouw plaats van praktische en theoretische kennis en vaardigheden. Vanzelfsprekend kost kwaliteit geld. Maar door het optimaliseren van de efficiency van onze organisatie en door onze lage overhead kosten kunnen wij in vergelijking met de mega-accountantskantoren sterk concurrerend optreden. 
 
Accountantskantoor Heijmans & Co doet graag open en eerlijk zaken met U. Daarom zorgen wij voor een duidelijke kostenindicatie vooraf. 
 
Vertrouwen & Betrokkenheid 
 
Een relatie met onze medewerkers is altijd een relatie die is gebaseerd op wederzijds vertrouwen, daarom doen wij bij Accountantskantoor Heijmans & Co er alles aan om dit vertrouwen niet te beschadigen. 
 
De medewerkers van Accountantskantoor Heijmans & Co zijn gewend om uw bedrijfsvoering en de daarbij behorende vraagstukken objectief te beoordelen en zonodig van adequaat advies te voorzien. Wij zijn geen "koele rekenmeesters" die langs de zijlijn staan. Integendeel wij streven er juist naar om oplossingen te zoeken die passen binnen de cultuur van onze opdrachtgevers en in de context van uw ondernemingsactiviteiten. Daarom zorgen wij ervoor dat wij uw organisatie goed kennen en dat wij weten wat er leeft in de branche waarin u werkzaam bent.  
 
Creatief & Snel 
 
Als U met Accountantskantoor Heijmans & Co werkt bent u verzekerd van een optimale begeleiding door onze medewerkers, zij zullen u in de praktijk met raad en daad terzijde staan. Niet via een of ander doorgeefluik maar hoogst persoonlijk en met alle respect. En bovendien niet alleen op afroep maar ook op eigen initiatief. Wij vinden het de gewoonste zaak van de wereld om alert in te spelen op de actuele ontwikkelingen die voor u van belang kunnen zijn. 
 
Wij bij Accountantskantoor Heijmans & Co vinden dat ons werk niet alleen goed, maar ook snel moet worden opgeleverd. Wij streven naar voldoende flexibiliteit om zelfs in de drukke tijden adequaat te reageren op uw verzoek. In principe kunt u ons altijd telefonisch bereiken (thuis en op kantoor) en in onze agenda's zal het nooit aan ruimte ontbreken om op korte termijn een afspraak met u te maken, desnoods s' avonds. 
 
Disciplines 
 
Binnen Accountantskantoor Heijmans & Co zijn de navolgende disciplines te onderscheiden. 
 
Administratieve dienstverlening 
 
Wij verzorgen uw administratie, stellen uw jaarrekening samen. Daarnaast verzorgen wij uw aangiften en subsidie aanvragen. Ook begeleiden wij u met het opstellen van een ondernemingsplan. Voorts kunnen wij het verzekerd belang bepalen bij bedrijfsschade verzekeringen. 
 
Accountancy 
 
Wij verstrekken accountantsverklaringen, waarbij wij verder gaan dan certificering alleen. Uw administratief organisatorische onvolledigheden worden op een heldere wijze door ons aan u gerapporteerd. 
 
Belasting advies 
 
Wij verstrekken belastingtechnische adviezen, zowel in de sfeer van de inkomsten-, vermogensbelasting en vennootschapsbelasting. Ook geven wij adviezen over de fiscale aspecten van reorganisaties, samenwerkingsvormen en bedrijfsopvolging. 
 
Management consultancy 
 
Wij adviseren u met betrekking tot de inrichting van uw administratieve organisatie en management informatiesystemen. 
 
Corporate finance 
 
Wij adviseren bij fusies, overnames en kredietverlening. 
 
Interim management 
 
Wij kunnen in uw tijdelijke behoefte aan financiële managers, controllers en administrateurs voorzien.