Accountant
Accountant
Accountantskantoor Lentink in
Almere
[Terug naar Almere]

bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van accountants in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de accountants. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen accountants
VAccountantskantoor Lentink
Uw regio
Postcode *
Straat
Huisnr.
Plaatsnaam
Opties
Type bedrijfsvorm of particulier *
Type opdracht *
Boekhoudpakket aanwezig *
Aantal facturen per jaar... *
Indicatie uitvoerdatum
Omschrijving opdracht
Omschrijving
 

privacy
Accountantskantoor Lentink
G.T. Rietveldstraat 180
1333LJ Almere

tel: 036-5486777

Extra informatie

De Lentink organisatie beoogt de adviseur te zijn die, op basis van een hoge mate van deskundigheid, zijn cliënt ter zijde staat met een focus op gisteren en vandaag, maar ook op morgen!    
Wij staan onze cliënten bij met de uitvoering van de administratie, de jaarrekening en de belastingaangifte. Ook kunnen klanten bij ons terecht voor startersbegeleiding, ondernemingsplannen, financieringsvraagstukken, belastingvraagstukken, strategische advies, overnamebegeleiding, estate-planning en advies en begeleiding bij de interne organisatie.  
 
Onze cliënten trekken in toenemende mate de wereld in om producten en diensten te verkopen dan wel in te kopen. Ons lidmaatschap van Kreston International, een onafhankelijk netwerk van zelfstandige accountantskantoren in nagenoeg alle economisch belangrijke landen in de wereld, biedt de mogelijkheid om u bij te (laten) staan indien u in het buitenland behoefte heeft aan deskundige begeleiding.  
 
U vindt onze vestigingen in Huizen, Almere en Hilversum.