Accountant
Accountant
Accountantskantoor W & B in
Almere
[Terug naar Almere]
Accountantskantoor W & B
Randstad 22135
1316BW Almere

tel: 036-5408810

Extra informatie

Accountantskantoor W & B, aangenaam;   
Uw bedrijf is belangrijk voor u. Het wel en wee van uw bedrijf is voor u daarom van groot belang. Gedegen inzicht in uw financiën en administratieve processen geven u hiervoor noodzakelijke en essentiële informatie voor uw bedrijfsvoering. Accountantskantoor W & B delen deze mening met u. 
 
Accountantskantoor W & B is een jong en dynamisch bedrijf. De medewerkers zijn zowel jong als oud, maar allen met gedegen kennis en ervaring. Onze medewerkers staan voor een frisse aanpak. De aanpak vertalen wij in een heldere en open communicatie naar onze cliënten, zonder hierbij aan betrouwbaarheid in te boeten. Voor het midden- en kleinbedrijf werpt deze aanpak zijn vruchten af, wat wij terug zien in een groeiende klantenkring. 
 
Voor ons zijn u en uw organisatie het startpunt van onze dienstverlening. We zullen daarom altijd streven naar een dienstverlening, welke op u en uw organisatie is afgestemd. Elke cliënt en elk bedrijf is uniek. Onze dienstverlening is daarom maatwerk, passend voor u en uw organisatie. 
 
Accountantskantoor W & B kan u verschillende diensten bieden, zoals accountancy, administratieve dienstverlening, fiscale advisering en salarisadministratie. Op al deze werkgebieden kunnen onze medewerkers uw vragen beantwoorden en indien gewenst nader ondersteunen. 
 
De keuze voor een accountant of belastingadviseur is veelal afhankelijk van het vertrouwen, de expertise en de persoonlijke benadering. Als W&B Accountants en Belastingadviseurs hebben wij dit hoog in het vaandel staan. 
Wanneer u geïnteresseerd bent in onze aanpak en dienstverlening, dan kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen. Een vrijblijvende kennismaking behoort altijd tot de mogelijkheden. 
 
De tarieven die wij hanteren zijn concurrerend en verschillende mogelijkheden staan open, zoals de mogelijkheid een vaste prijsafspraak te maken over uit te voeren vaste jaarlijkse werkzaamheden. Daarnaast is het mogelijk tegen een vooraf afgesproken vaste prijs een adviesabonnement af te sluiten. Met dit abonnement kunt u onbeperkt telefonisch advies inwinnen bij onze medewerkers.