Accountant
Accountant
VFM Accountants- en Administratiekantoor in
Almere
[Terug naar Almere]
VFM Accountants- en Administratiekantoor
De Binderij 3
1321EE Almere

tel: 036-5497026

Extra informatie

Helder, persoonlijk en deskundig   
VFM Accountants- en Administratiekantoor richt zich op ZZP-ers en andere ondernemingen binnen het MKB alsmede op particulieren. Wij verlenen een breed scala aan diensten, waaronder het voeren van (loon)administraties, het samenstellen van jaarrekeningen, belastingaangiften en het geven van praktische (belasting)adviezen. 
 
Onze visie 
 
Bij het uitvoeren van onze werkzaamheden staan kwaliteit, een gunstige prijsstelling en persoonlijke aandacht voorop. Dit is voor ons zo belangrijk dat we het in de naam van ons kantoor hebben verwerkt. VFM staat voor “value for money” hetgeen vrij vertaald “Waar voor uw geld” betekent. 
 
Kennismakingsgesprek 
 
Wij zijn van mening dat vertrouwen tussen accountant en cliënt van essentieel belang is in de relatie. Om deze reden maken wij altijd een vrijblijvende afspraak om persoonlijk kennis te maken. Bovendien kunnen wij je op basis van dit gesprek een op maat gesneden offerte aanbieden. 
 
Accountants- en Administratiekantoor VFM is een jong en dynamisch kantoor waarbij service en klantgerichtheid een zeer belangrijk onderdeel zijn. Bij ons is de cliënt geen nummer. Wij proberen dan ook zoveel mogelijk op de hoogte te zijn van het reilen en zeilen van de cliënt, de onderneming en de branche waarin de cliënt actief is. Op deze manier proberen we mee te denken met de cliënt, zodat deze in staat wordt gesteld optimaal gebruik te maken van de belastingwetgeving en te groeien in zijn of haar branche. En dit alles tegen een zo gunstig mogelijk tarief. 
 
VFM Accountants- en Administratiekantoor richt zich bij het verlenen van haar diensten niet alleen op de ondernemingen en vennootschappen in het Midden- en Kleinbedrijf, maar ook op de particuliere markt. Ondanks de kleinschalige opzet van ons kantoor hebben wij een zeer grote hoeveelheid kennis in huis van diverse bedrijfstakken waardoor wij een breed scala aan diensten aan onze cliënten kunnen aanbieden. 
 
Onder de kopjes "MKB" en "Particulier" hebben wij een overzicht opgenomen van de diverse mogelijkheden die wij je als ondernemer of particulier kunnen bieden. Als je in onze diensten en service geïnteresseerd bent of je hebt andere specifieke wensen, dan kun je uiteraard contact met ons opnemen voor een vrijblijvend gesprek of een offerte. 
 
Je kunt ons telefonisch bereiken op 036-5497026 of mobiel op 06-11370967 of 06-33048726 (ook ná kantoortijden). Tevens kun je via de contactpagina een e-mail sturen, waarna wij zo spoedig als mogelijk contact met je op zullen nemen. 
 
Particulier 
 
Bij Accountants- en Administratiekantoor VFM kun je terecht voor het laten invullen van je aangifte Inkomstenbelasting en daaraan verwante formulieren (bijvoorbeeld aanvraag of wijziging voorlopige teruggaaf en/of aanvraag van alle toeslagen van de Belastingdienst). Daarnaast kunnen wij je ook helpen bij het invullen van andere formulieren (bijvoorbeeld huursubsidie, verzoek kwijtschelding, aanvraag AWBZ, etc.).  
 
Als je je aangifte Inkomstenbelasting bij ons laat invullen, zorgen wij er uiteraard voor dat de aangifte goed wordt ingevuld en dat wij rekening houden met alle fiscale fasciliteiten en mogelijkheden welke er binnen het belastingrecht zijn. Tevens zorgen wij ervoor dat wij voor jou en je partner de aangifte zo optimaal mogelijk invullen, zodat u nooit teveel belasting afdraagt aan de Belastingdienst. Uiteraard doen wij dit wel binnen de grenzen en mogelijkheden die ons door de wet en de Belastingdienst zijn gesteld. 
 
Naast het invullen en indienen van de aangifte Inkomstenbelasting kunnen wij ook behulpzaam zijn bij het invullen van andere formulieren, waaronder:  
 
  • het aanvragen of wijzigen van de voorloopige teruggave 
  • het aanvragen of wijzigen van zorg-, huur- en/of kinderopvangtoeslag 
  • het aanvragen of wijzgigen van het kindgebonden budget 
  • het advies omtrent ontslagvergoedingen en gouden handdruk 
  • het verzorgen van de pgb-administratie 
  • hulp bij het op orde brengen of inzichtelijk maken van de privé-administratie 
 
Op de contactpagina kun je vinden op welke manieren je contact met ons op kunt nemen en waar wij gevestigd zijn. Je kunt eventueel ook een bericht achterlaten via het contactformulier. We bellen of mailen je dan zo spoedig mogelijk terug.