Accountant
Accountant
Abma Tax & Accounting BV in
Amsterdam
[Terug naar Amsterdam]
Abma Tax & Accounting BV
Keizersgracht 116
1015CW Amsterdam

tel: (0)20 4230916

Extra informatie

Voor complete verwerking van uw  financiële en fiscale administratie. 
 
Abma Tax & Accounting BV is een allround belastingadvies- en administratiekantoor voor zowel de MKB-ondernemer als de particulier. We zijn gevestigd in hartje Amsterdam, in de 'Jordaan', en zodoende perfect in staat om onze klanten op locatie of bij ons op kantoor optimaal van dienst te zijn. 
 
Naast het opstellen van jaarrekeningen en het verzorgen van belastingaangiften, kunt u bij ons terecht voor al uw overige fiscale- en administratieve zaken. 
 
Onze sterkte zit niet enkel in het leveren van hoge kwaliteit, hetgeen wij als vanzelfsprekend beschouwen, maar is een combinatie van factoren. Wij hechten grote waarde aan korte, snelle en dus sterke communicatielijnen tussen u en ons, zodat wij altijd in staat zijn om adequaat te handelen op het moment u een dringend verzoek heeft. 
 
Filosofie 
 
Bij Abma Tax & Accounting BV staat de ondernemer centraal. Communicatie en bereikbaarheid zijn hierbij de toverwoorden. U hoeft bij ons niet te rekenen op wachttijden voor het beantwoorden van korte vragen. Wij zorgen er voor dat u weet waar u aan toe bent en zullen u nooit in de kou laten staan. Niets is immers zo vervelend als dat u zich niet bezig kunt houden met hetgeen waar u goed in bent, maar in plaats daarvan tijd en energie moet steken in zaken waarvan u had vermoed dat u deze had uitbesteed. 
 
Uiteraard ligt onze kracht ook in de kwaliteit die wij leveren. Ons kantoor bestaat enkel uit universitair geschoolden, waardoor wij nog meer dan andere administratie-kantoren in staat zijn om pro-actief met u mee te denken. Daarnaast zijn wij ook kritisch naar onszelf en naar elkaar om zo de kwaliteit van onze dienstverlening continu te verbeteren. 
 
Belastingzaken en boekhouden zijn over het algemeen zaken waarbij ondernemers niet overlopen van enthousiasme, wij proberen u daarin zoveel mogelijk te ontzien en waar mogelijk een glimlach op uw gezicht te bezorgen. Wij houden namelijk van de persoonlijke benadering en houden ons afzijdig van het stoffige imago dat nog altijd aan onze branche kleeft. Een belastingaanslag is nooit leuk om te ontvangen en dat zal ook nooit veranderen. Wij doen er echter alles aan om voor u de ideale randvoorwaarden te scheppen, zodat de aanslag niet onverwachts komt en zo laag mogelijk uitvalt.