Accountant
Accountant
Accountantskantoor AAC / Einstein BV in
Amsterdam
[Terug naar Amsterdam]
Accountantskantoor AAC / Einstein BV
Pakingehof 32
1069XJ Amsterdam

tel: 020-6598801

Extra informatie

Met onverminderd enthousiasme verrichten wij onze werkzaamheden. Service, kwaliteit en continuïteit staan dan ook hoog bij ons in het vaandel.   
Op deze site kunt u informatie vinden over onze diensten. Heeft u hierna nog vragen dan kunt u ons altijd bellen, schrijven of mailen. 
 
AAC/Einstein B.V. is een vertrouwd adres voor al uw boekhouding. 
 
Ons bedrijf bestaat sinds 1990 en is inmiddels uitgegroeid tot een gestaag groeiende onderneming met 10 werknemers. 
 
Wij werken met vakbekwaam personeel en zo heeft ieder lid van ons team zijn eigen specialisatie, daarbij moet u denken aan alles op gebied van accountancy. 
 
U wilt natuurlijk het beste resultaat, het is dan ook onze doelstelling om u een totaaloplossing aan te bieden voor de door u verlangde werkzaamheden. Wij streven ernaar om al onze werkzaamheden naar volle tevredenheid uit te voeren. 
 
Wilt u nader kennismaken met ons bedrijf, of een offerte aanvragen, aarzel dan niet om telefonisch, per e-mail, fax of brief contact met ons op te nemen. Wij zullen hier dan zo spoedig mogelijk op reageren. 
 
Diensten 
 
Bent u op zoek naar een professioneel bedrijf, die uw benodigde werkzaamheden verzorgt? Wij staan voor u klaar in omgeving Amsterdam. Zo zijn wij onder andere werkzaam in de randstad. 
 
Onze diensten bestaan uit boekhouding in de ruimste zin van het woord. Tevens hebben wij ons gespecialiseerd in accountancy. Het is onze doelstelling om al onze klanten voor de volle 100% tevreden te stellen met onze diensten. 
 
Wij werken volgens onze Algemene Voorwaarden welke wij u graag zullen doen toekomen. Indien u nog meer speciale wensen heeft, kunt u ons altijd benaderen en zullen wij in overleg met u, voor een passende oplossing zorgen.