Accountant
Accountant
Accountantskantoor Accendium in
Amsterdam
[Terug naar Amsterdam]

bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van accountants in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de accountants. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen accountants
VAccountantskantoor Accendium
Uw regio
Postcode *
Straat
Huisnr.
Plaatsnaam
Opties
Type bedrijfsvorm of particulier *
Type opdracht *
Boekhoudpakket aanwezig *
Aantal facturen per jaar... *
Indicatie uitvoerdatum
Omschrijving opdracht
Omschrijving
 

privacy
Accountantskantoor Accendium
Strawinskylaan 29
1077XW Amsterdam

tel: 020-5112233

Extra informatie

Accountancy en Administratie   
Een goede en tijdige administratie geeft u overzicht en grip op uw onderneming. ACCENDIUM verzorgt uw administratie op een efficiënte manier. U blijft door regelmatige rapportages met een heldere toelichting op de hoogte van de financiële stand van zaken. Zo komt u niet voor financiële verrassingen te staan. Vanzelfsprekend nemen wij uitgebreid de tijd om samen met u de cijfers te bespreken. 
 
Fiscaal Advies & Aangiften 
 
De fiscale wetgeving verandert doorlopend. Wie daar zo goed mogelijk op anticipeert en tijdig de juiste maatregelen neemt bespaart geld. Vanuit deze gedachte adviseert ACCENDIUM bedrijven, ondernemers, (vermogende) particulieren en stichtingen op een breed fiscaal terrein. 
 
Waarom klanten voor ACCENDIUM kiezen: 
 
√ Alles onder één dak: accountancy, fiscaal, juridisch; 
√ Persoonlijk contact en makkelijk benaderbaar; 
√ Online boekhouden – Exact online of Twinfield; 
√ Kwaliteit tegen eerlijke tarieven; 
√ Niet formeel, wel volgens de regels; 
√ Een vast aanspreekpunt; 
√ Vaste prijzen – U weet waar u aan toe bent. 
 
Werkwijze 
 
Bij ACCENDIUM vinden we het persoonlijk contact met onze klanten heel belangrijk. Hoe groot of hoe klein uw onderneming ook is, wij zijn er voor u. U heeft bij ons vast contactpersoon: iemand die u kent en waar u niets meer aan uit hoeft te leggen. 
 
Omtrent opdrachten maken wij altijd duidelijke en heldere afspraken. Wij werken eventueel met vaste tarieven zodat u weet waar u aan toe bent. 
 
Graag komen we tot een situatie waarin u ons direct belt zodra u een probleem heeft. Zo kunnen we u tijdig helpen. Mocht de vraag tot aanvullende werkzaamheden leiden, die buiten de normale opdracht vallen, dan geven we dit duidelijk van te voren aan. 
 
Wij maken gebruik van online boekhoud- en salarissystemen. Indien gewenst kunt u zelf de boekhouding doen en ons over uw schouder mee laten kijken of wij verzorgen uw gehele boekhouding en u kijkt met ons mee. Wij werken onder andere met de online boekhoudpakketten van Exact online of Twinfield.