Accountant
Accountant
Accountantskantoor Actum Advies in
Amsterdam
[Terug naar Amsterdam]
Accountantskantoor Actum Advies
Arent Janszoon Ernststr 865 /B
1082LN Amsterdam

tel: 020-3449200

Extra informatie

Sinds 1991 begeleidt en adviseert Accountantskantoor Actum Advies ondernemers, instellingen en particulieren in Amsterdam en omgeving op financieel, administratief en fiscaal gebied.   
Accountantskantoor Actum Advies staat voor doen. U kunt van ons dan ook een betrokken en actieve opstelling verwachten. Wij wenden al onze kennis en ervaring aan om u plezieriger en effectiever te laten ondernemen. Uiteraard gaan wij in onze advisering uit van uw specifieke bedrijfsdoelen. 
 
Accountantskantoor Actum Advies staat voor presteren. Uw persoonlijke adviseur helpt u bij het behalen van optimale resultaten. Daarbij beschikt iedere adviseur over een netwerk aan deskundigen die uw bedrijf verder kunnen helpen. 
 
Accountantskantoor Actum Advies staat voor uitvoeren. U kunt uw bedrijfsadministratie geheel of gedeeltelijk aan onze professionele accountants uitbesteden zodat u effectiever kunt ondernemen. 
 
Accountantskantoor Actum Advies is een AA-kantoor dat een vooraanstaande positie heeft verworven in het Amsterdamse bedrijfsleven. Dat biedt u de zekerheid dat u te maken heeft met deskundige accountants en adviseurs die het ondernemerschap en uw markt door en door kennen. U kunt bij ons terecht voor al uw financiële, administratieve en fiscale zaken.