Accountant
Accountant
Accountantskantoor IFAA in
Amsterdam
[Terug naar Amsterdam]
Accountantskantoor IFAA
Singel 148
1015AG Amsterdam

tel: 020-7719909

Extra informatie

Accountantskantoor IFAA: Accountant en belastingadviseur   
Accountantskantoor IFAA bestaat uit drie onderdelen; IFAA Bedrijfs- en salarisadministratie, IFAA Belastingadviseurs en IFAC Accountants & Adviseurs. IFAA bestaat voornamelijk uit jonge ervaren professionals.  
 
Binnen de organisatie wordt op basis van onderling vertrouwen en een sterk kwaliteitsbewustzijn met elkaar samengewerkt. Open en eerlijk, direct en duidelijk.  
 
Ons kantoor richt zich voornamelijk op het midden- en kleinbedrijf. Binnen dit midden- en kleinbedrijf hebben wij een zeer uiteenlopend cliëntenpakket: van starters tot doorgewinterde ondernemers; van kleine zelfstandigen tot gerenommeerde middelgrote organisaties.  
 
 
Accountant Amsterdam 
 
Bent u op zoek naar een accountant of belastingadviseur in Amsterdam? Dan kunt u terecht bij IFAA Amsterdam. Accountantskantoor IFAA is een accountants en belastingkantoor met veel ervaring op het gebied van financiële vraagstukken, boekhouding, salarisadministratie, beoordelingsverklaring, belastingaangiften en jaarrekeningen.  
 
 
Accountant Almere 
 
Het tweede kantoor van IFAA is gevestigd in Almere. IFAA Accountants Almere heeft veel ervaring op het gebied van accountancy en belastingadviezen binnen het MKB. Samen met de specialisten uit Amsterdam geeft Almere advies op het gebied van boekhouding, salarisadministratie, belastingaangiften en jaarrekeningen.  
 
 
Uw financiële en belasting vraagstukken 
 
Wij helpen u graag met uw accountancy-, belasting - en (salaris) administratie vraagstukken: 
 
- Boekhouding 
 
- Jaarrekening 
 
- Salarisadministratie 
 
- Aangiften omzetbelasting 
 
- Aangiften loonbelasting 
 
- Aangiften vennootschapsbelasting 
 
- Aangiften inkomstenbelasting 
 
- Beoordelingsverklaring 
 
- Accountantsverklaring 
 
 
Neem gerust eens contact op met onze belastingadviseurs, accountants voor een vrijblijvende offerte.  
 
Accountantskantoor IFAA is het administratieve, fiscale en financiële verlengstuk van ondernemers in het midden- en kleinbedrijf. 
 
 
Accountantskantoor IFAA bestaat uit drie onderdelen; IFAA Bedrijfs- en salarisadministratie, IFAA Belastingadviseurs en IFAC Accountants & Adviseurs. IFAA bestaat voornamelijk uit jonge ervaren professionals. Binnen de organisatie(s) wordt op basis van onderling vertrouwen en een sterk kwaliteitsbewustzijn met elkaar samengewerkt. Open en eerlijk, direct en duidelijk. 
 
Door elkaar onderling te vertrouwen en het voortdurend leveren van kwaliteit, kan er een relatie van vertrouwen ontstaan met de opdrachtgever. Tezamen met het verzorgen van maatwerk vormt dit de kern van hetgeen IFAA nastreeft. Goede bereikbaarheid en duidelijke communicatie staan daarom binnen onze organisatie centraal. 
 
Accountantskantoor IFAA koppelt kennis en ervaring aan geestdrift en inzet, van binnen en buiten de eigen muren. Daarbij volgen de medewerkers doorlopend opleidingen en trainingen om aan de gewenste persoonlijke groei en vaktechnische kennis te kunnen voldoen. Als organisatie denkt en werkt IFAA graag vooruit. Het bouwen aan gedegen relaties met opdrachtgevers staat immers in directe verbinding met het bouwen aan de eigen onderneming. 
 
Wij richten ons voornamelijk op het midden- en kleinbedrijf. Binnen dit midden- en kleinbedrijf hebben wij een zeer uiteenlopend cliëntenpakket: van starters tot doorgewinterde ondernemers; van kleine zelfstandigen tot gerenommeerde middelgrote organisaties.