Accountant
Accountant
Accountantskantoor Luif in
Amsterdam
[Terug naar Amsterdam]

bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van accountants in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de accountants. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen accountants
VAccountantskantoor Luif
Uw regio
Postcode *
Straat
Huisnr.
Plaatsnaam
Opties
Type bedrijfsvorm of particulier *
Type opdracht *
Boekhoudpakket aanwezig *
Aantal facturen per jaar... *
Indicatie uitvoerdatum
Omschrijving opdracht
Omschrijving
 

privacy
Accountantskantoor Luif
Duarte Pachecostraat 10
1086XW Amsterdam

tel: 020-4103920

Extra informatie

De verplichtingen ( toekomst) van uw bedrijf, onze zorg   
Als je wilt managen is het bedrijf onze zorg.  
 
Accountantskantoor Luif is een informeel accountantskantoor met een stabiele klantenkring en een uitgebreid netwerk van deskundige adviseurs zoals notarissen, fiscalisten en advocaten. 
 
Nadat Jaap Luif zich jarenlang als accountant had georiënteerd op het accountantswerkveld, besloot hij zijn ervaring, kennis en vaardigheden om te zetten in een eigen bedrijf. Dit resulteerde in de oprichting van Accountantskantoor Luif BV, in 1993. 
 
Accountantskantoor Luif streeft naar het leveren van een kwaliteit die zich kan meten met die van middelgrote accountantskantoren. In praktijk wordt dit streven uitgedragen in de vorm van deskundigheid, efficiëntie, flexibiliteit en betrouwbaarheid. En dat tegen een prijs op maat omdat de overheadkosten van het kantoor laag zijn. 
 
Accountantskantoor Luif staat voor “werken op maat” en levert diensten en producten die passen bij uw bedrijf. Dit karakter maakt dat we ons kenmerken door uitstekende communicatie, facilitering en bereikbaarheid. U heeft altijd een aanspreekpunt. Investeren in een goede vertrouwensrelatie met cliënten is bij ons een pre. Niet alleen uw bedrijf maar ook de mens achter het bedrijf is voor ons belangrijk. 
 
Klanten benaderen ons met vragen op de meest uiteenlopende gebieden. 
Om daaraan tegemoet te komen beschikken we over een netwerk van relaties met administratiekantoren, banken, notarissen, (fiscaal) juristen, financiële planners, pensioenadviseurs, makelaars, interim-managers, management consultants en overige zakelijke dienstverleners.