Accountant
Accountant
De Amstellanden Accountants in
Amsterdam
[Terug naar Amsterdam]

bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van accountants in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de accountants. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen accountants
VDe Amstellanden Accountants
Uw regio
Postcode *
Straat
Huisnr.
Plaatsnaam
Opties
Type bedrijfsvorm of particulier *
Type opdracht *
Boekhoudpakket aanwezig *
Aantal facturen per jaar... *
Indicatie uitvoerdatum
Omschrijving opdracht
Omschrijving
 

privacy
De Amstellanden Accountants
Keizersgracht 184
1016 DW Amsterdam

tel: 020 - 6392579

Extra informatie

Personal Accountant   
De accountants en belastingadviseurs van de Amstellanden werken als Personal Accountant voor ondernemers uit vooral het midden- en kleinbedrijf (MKB). Onze visie: je administratie doe je het beste zelf. Natuurlijk staan wij voor je klaar met onze diensten: advies en ondersteuning op administratief, fiscaal, financieel, loonadministratief en organisatorisch gebied. 
 
Wij denken altijd vooruit. Wij werken met handige systemen, waarin je zelf je administratie kunt doen. Ook handig. Zo hou je altijd het overzicht. We leggen je uit hoe het werkt. En heb je even hulp nodig? Dan zijn we er! Zo werken wij. 
 
Teamwork 
 
Je kunt altijd rekenen op persoonlijk advies en vakkundige ondersteuning van het team van accountants en belastingsadviseurs van de Amstellanden. Voor zaken buiten ons eigen vakgebied hebben we contact met juristen, fiscalisten en merkendeskundigen. We stellen ons team graag voor. 
 
Contact 
 
Ons kantoor staat aan de Keizersgracht, in het centrum van Amsterdam, vlakbij de Westerkerk. We zijn makkelijk bereikbaar, ook via telefoon of e-mail. Zo kom je snel met ons in contact.