Accountant
Accountant
Faas Accountants & Adviseurs in
Amsterdam
[Terug naar Amsterdam]

bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van accountants in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de accountants. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen accountants
VFaas Accountants & Adviseurs
Uw regio
Postcode *
Straat
Huisnr.
Plaatsnaam
Opties
Type bedrijfsvorm of particulier *
Type opdracht *
Boekhoudpakket aanwezig *
Aantal facturen per jaar... *
Indicatie uitvoerdatum
Omschrijving opdracht
Omschrijving
 

privacy
Faas Accountants & Adviseurs
Nieuw-Zeelandweg 6 /Y
1045AL Amsterdam

tel: 020 7051377

Extra informatie

Welkom bij Faas Accountants & Adviseurs   
Faas Accountants & Adviseurs is een dynamisch accountants- en advieskantoor dat zich richt op financiële en organisatorische dienstverlening voor ondernemingen. Wij onderscheiden ons door een persoonlijke aanpak en een flexibele manier van werken. 
 
De medewerkers van Faas Accountants & Adviseurs hebben ruime ervaring opgedaan bij accountantskantoren en het bedrijfsleven, hierdoor kunnen wij u bij veel voorkomende vraagstukken adequaat van dienst zijn. 
 
Bij Faas Accountants & Adviseurs werken registeraccountants (RA), accountant-administratieconsulenten (AA) en financiële controllers waardoor u verzekerd bent van financiële diensten die aan alle kwaliteitseisen voldoen. Door onze flexibele en persoonlijke manier van werken zijn we in staat om deze te koppelen aan realistische kosten. 
 
Over ons 
 
Zakendoen met grote kantoren heeft voordelen. Er is altijd iemand aanwezig, er zijn veel specialisten beschikbaar en er is een hoge mate van continuïteit. Aan de andere kant is degene die u nodig heeft vaak net niet aanwezig en worden uw zaken altijd verwerkt door meerdere personen. Ook is de nodige kennis van uw dossiers vaak versnipperd aanwezig en wordt u vaak geconfronteerd met ‘dat moet ik even aan mijn collega vragen’. 
 
Klein kantoor 
 
Bij Faas Accountants & Adviseurs komt dit soort zaken niet voor. Wij voelen ons net zo veel ondernemer als dienstverlener en kunnen ons goed verplaatsen in uw situatie. Bij ons behartigt altijd één persoon uw zaken en hij kent uw bedrijf van haver tot gort. Hij kan u daardoor niet alleen vakkundig maar ook op persoonlijke wijze adviseren. 
 
Faas Accountants & Adviseurs heeft dezelfde ondernemersmentaliteit als u. Een keer bellen buiten kantooruren? Geen probleem, wij weten dat dit soort dingen soms nodig is. Daarbij is onze respons op vragen in de regel sneller dan bij een groot kantoor. FAAS streeft naar een langdurige relatie met zijn klanten, want wij geloven in de meerwaarde van een lange samenwerking. Hoe beter wij uw situatie kennen hoe beter de dienstverlening. 
 
Vertrouwen 
 
Faas Accountants & Adviseurs verstaat zijn vak, we zijn thuis in alle financiële en economische vraagstukken die binnen uw organisatie leven. Dat maakt ons niet alleen tot uw adviseur maar ook tot uw vertrouwenspersoon en sparringspartner. Door onze persoonlijke en flexibele werkwijze willen wij juist daar het verschil maken. Het is voor ons echt een uitdaging om uw financiële en organisatorische positie zodanig te optimaliseren dat u maximaal profiteert van alle mogelijke voordelen. 
 
Mocht onze aanpak u aanspreken, laat het ons weten. Graag maken we vrijblijvend een afspraak om een en ander verder te bespreken.