Accountant
Accountant
HAB International Accountants & Consultants in
Amsterdam
[Terug naar Amsterdam]
HAB International Accountants & Consultants
Strawinskylaan 923
1077XX Amsterdam

tel: 020-6644054

Extra informatie

Welkom bij HAB International Accountants & Consultants   
Investeren in of via Nederland? Maak kennis met HAB International Accountants & Consultants, een internationaal georiënteerd accountantskantoor in Amsterdam nabij Schiphol Airport. 
 
Hoe kunnen wij u van dienst zijn? 
 
Wij kunnen u veelal reeds helpen voordat de oprichting van een vennootschap plaatsvindt. Ook ondersteunen wij u bij overnames en het optimaliseren van de internationale groepsstructuur. Daarnaast zijn wij u graag van dienst bij vraagstukken van juridische aard en op het terrein van belastingen. Samen zorgen wij voor een optimaal antwoord op uw ondernemersvragen. 
 
Interesse? Neem gerust contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. 
 
Profiel HAB International Accountants & Consultants 
 
HAB International Accountants & Consultants is een internationaal georiënteerd accountantskantoor in Amsterdam, nabij Schiphol Airport. Vanaf de start in 1993 hebben wij onze plek op de markt verworven. De basis voor succes is het voortdurende directe contact tussen cliënt en accountant, alsmede de kwaliteit van het beschikbare netwerk van specialisten op de terreinen van belastingen, juridische zaken en notariaat. 
 
Hoe werken wij? 
 
Voor de Registeraccountants en Consultants van HAB International bent u als cliënt de basis van het bedrijf. Ons kantoor is een relatief kleine organisatie, met een slagvaardige, hoogwaardige dienstverlening. Met zorg besteden wij aandacht aan de wensen en belangen van onze cliënten, groot en klein. 
 
Kwaliteit en zekerheid 
 
Ons kantoor is gehouden aan de richtlijnen en vereisten van de Nederlandse Beroepsorganisatie van Accountants (NBA) en valt onder het wettelijk toezicht van de Autoriteit Financiële Markten (AFM). Ook intern bewaken wij de kwaliteit van onze dienstverlening met maatregelen zoals een klachtenprocedure en een klokkenluidersregeling. 
 
Bij het oplossen van specifieke problemen schakelen wij zo nodig externe fiscalisten en juristen in. 
 
Voor buitenlandse investeerders kunnen wij fungeren als coördinerende aanspreekpunten in het Nederlandse bedrijfsleven. Met op maat gesneden advies ondersteunen wij de ondernemer van over de grens en behartigen wij diens belangen. 
 
Diensten HAB International Accountants & Consultants 
 
HAB international Accountants & Consultants is een sterke partner voor grote en kleine clienten. Bij internationale opdrachten treden wij vaak op als coördinator tussen de diverse lokale accountants en belastingadviseurs. 
 
Onze dienstverlening: 
 
- Audit en Accountancy 
- Business Consultancy 
- Fiscale dienstverlening