Accountant
Accountant
IDARA Accounting in
Amsterdam
[Terug naar Amsterdam]
IDARA Accounting
Laan van Vlaanderen 333
1066WB Amsterdam

tel: 020-3707911

Extra informatie

Onze diensten   
U bent van harte welkom op ons kantoor voor een gratis en vrijblijvend adviesgesprek met een van onze bedrijfskundig adviseurs. Tijdens het adviesgesprek zullen we een visie vormen over de beste strategie voor uw bedrijf. Wilt u uw situatie voorleggen aan onze adviseurs? Maak snel een afspraak voor uw gratis adviesgesprek! 
 
Financiële administratie 
 
Van het verwerken van de dagelijkse administratie tot het opstellen van de jaarrekening, van de volledige personeelsadministratie tot het doen van alle hiervoor benodigde belastingaangiften. 
 
​ 
IDARA Accounting verricht de volgende diensten; 
 
- het opzetten van uw administratie 
- het invoeren van uw complete administratie 
- aangifte omzetbelasting 
- aangifte inkomstenbelasting 
- opstellen van de balans & winst- verliesrekening 
- tussentijdse rapportages 
 
 
IDARA Accounting maakt gebruik van het accountantsprogramma MUIS en de online omgeving iMUIS 
 
 
Fiscale ondersteuning 
 
 
Voor alle vragen, kwesties of problemen op fiscaal vlak kunt uw bij Idara terecht. Wij doen uw aangiften, onderhandelen voor uw met de fiscus en adviseren uw over (de beste) fiscale constructies.  
 
De belastingdeskundigen van Idara verzorgen: 
 
​- advies over fiscale constructies en -herstructurering 
- bezwaar en beroep tegen aanslagen 
- begeleiding van controles 
- begeleiding bij bedrijfsopvolging, aan- of verkoop 
- inbreng en omzetting in besloten vennootschappen 
 
​Indien uw zeer specialistische expertise nodig heeft dan bieden wij u ons netwerk van specialisten die u tegen gereduceerd tarief kunnen voorzien van gedegen belastingadvies. 
 
​ 
Loonadministratie 
 
 
Wilt u meer grip houden op uw loonkosten en uw administratieve lasten verminderen? Besteed je salarisadministratie uit aan idara. Wij zorgen voor het verlonen van uw medewerkers in het programma WINSALAR en u ontvangt maandelijks de loonstroken naar keuze op papier of per email als PDF. 
 
Wij verlonen voor alle CAO’s en dienen aangiften in bij de Belastingdienst. We geven u inzage in onder andere loonstroken, aangiften, toeslagen en CAO-afspraken en adviseren wij u over ziekteverzuim en eventuele verzekeringen.  
 
Doet u zelf uw boekhouding en wilt u alleen de loonadministratie uitbesteden? Profiteer van onze expertise en scherpe tarieven.  
 
ZZP'er 
 
 
Als Zelfstandige heeft u wel iets anders aan uw hoofd dan het bijhouden van uw dagelijkse administratie  
 
​Helaas zien wij dan ook maar al te vaak dat ZZP'ers te laat aandacht besteden aan de administratie met alle gevolgen van dien. 
 
IDARA Accounting kan u tegen scherpe tarieven de nodige zorgen uit handen nemen. Uw BTW aangifte wordt tijdig gedaan en wij houden bij uw jaarlijkse aangifte IB alle fiscale voordelen scherp in de gaten. 
 
​Zo profiteert u maximaal en kunt u zich concentreren op waar u goed in bent; ondernemen!  
 
Starter 
 
Een bedrijf kan nog zo goed lopen, maar als de administratie niet op orde is wordt het een chaos. 
 
​Voor een startende ondernemer in het MKB is advies, toegespitst op uw organisatie, daarom erg belangrijk. Vooral juridisch- en financieel advies kan erg belangrijk zijn voor een startende ondernemer. 
 
​Idara verzorgt samen met u een overtuigend ondernemingsplan en ondersteunt u bij huurcontracten, in de plaatsstellingprocedures, subsidies en financieringen. 
 
​Start u in de HORECA? onze adviseurs hebben ruime ervaring met de Drank- en horecawet en de aanvraag van exploitatievergunningen.  
 
Particulier 
 
De Belastingdienst maakt uw aangifte IB elk jaar eenvoudiger. Maar bent u bang dat u iets vergeet of vindt u het een fijner idee dat de aangifte van uw inkomsten verzorgt wordt door specialisten, dan kunt u Idara inschakelen. 
 
​Dit heeft twee voordelen. Aan de ene kant wint u tijd, omdat u zelf niet aan uw aangifte hoeft te zitten. En aan de andere kant is de kans groot dat u het maximale haalt uit uw belastingaangifte, omdat wij op de hoogte zijn van alle regels op belastingtechnisch gebied. Natuurlijk nemen wij dan ook alle toeslagen met u door.  
 
Zo komt u niet voor verrassingen te staan!