Accountant
Accountant
KB Accountants in
Amsterdam
[Terug naar Amsterdam]

bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van accountants in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de accountants. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen accountants
VKB Accountants
Uw regio
Postcode *
Straat
Huisnr.
Plaatsnaam
Opties
Type bedrijfsvorm of particulier *
Type opdracht *
Boekhoudpakket aanwezig *
Aantal facturen per jaar... *
Indicatie uitvoerdatum
Omschrijving opdracht
Omschrijving
 

privacy
KB Accountants
Amsteldijk 280
1079LL Amsterdam

tel: 020-6464745

Extra informatie

Het kantoor   
KB accountants is een Amsterdams accountantskantoor met name gespecialiseerd in de DGA-praktijk. Onze cliëntenkring is zeer gevarieerd en bestaat vooral uit kleinere en middelgrote bedrijven die zowel in zowel binnen- als buitenland opereren. Wat onze cliënten allen typeert is grote ondernemingslust en een no nonsense mentaliteit. 
 
Onze dienstverlening omvat onder andere: 
 
  • het opstellen van jaarrekeningen 
  • het voeren van boekhoudingen 
  • het doen van aangiften loon- en omzetbelasting 
  • het voeren van salarisadministraties, ook voor buitenlandse werkgevers 
  • het geven van bedrijfs(economische)- en automatiseringsadviezen 
  • het adviseren en assisteren bij financieringsaanvragen en investeringskwesties 
 
Onze jarenlange ervaring, onze mooie cliëntenkring, onze constante groei en onze gedegen opleiding vormen de basis voor een kwalitatief goede en klantgerichte dienstverlening op zo hoog mogelijk niveau. Wij geloven in een zo direct en informeel mogelijke relatie met onze cliënten. Dit zorgt voor snelheid en een goed mogelijk resultaat voor onze cliënten.  
 
Waar wij specifieke expertise missen onderkennen wij dit en bewerkstelligen wij dienstverlening door andere goede en gerenommeerde partijen. Korte lijnen en soepele communicatie zijn daarbij uitgangspunt. 
 
KB Accountants is lid van de NOvAA, de overkoepelende organisatie voor accountantskantoren. De regels van de NOvAA zijn dus op onze dienstverlening van toepassing, wat de kwaliteit van onze dienstverlening extra waarborgt. Mocht u geïnteresseerd zijn om met ons kennis te maken neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op.