Accountant
Accountant
Londen & Van Holland accountantskantoor in
Amsterdam
[Terug naar Amsterdam]

bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van accountants in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de accountants. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen accountants
VLonden & Van Holland accountantskantoor
Uw regio
Postcode *
Straat
Huisnr.
Plaatsnaam
Opties
Type bedrijfsvorm of particulier *
Type opdracht *
Boekhoudpakket aanwezig *
Aantal facturen per jaar... *
Indicatie uitvoerdatum
Omschrijving opdracht
Omschrijving
 

privacy
Londen & Van Holland accountantskantoor
Pedro de Medinalaan 39
1086XP Amsterdam

tel: 020-4307400

Extra informatie

Welkom bij Londen & Van Holland accountantskantoor   
U zoekt een full-service accountants- en belastingadvieskantoor? Maar niet zo’n héle grote firma? Liever een waar het er allemaal wat menselijker aan toegaat? Welkom dan, bij Londen & Van Holland accountantskantoor. Het kantoor dat zich realiseert dat topkwaliteit alleen mogelijk is bij een hechte relatie tussen adviseur en cliënt. 
 
 
Een kantoor met een missie 
 
Londen & Van Holland accountantskantoor is in 1994 opgericht. Het moest een ander accountants- en belastingadvieskantoor worden. Groot genoeg om inhoudelijk te kunnen concurreren met de huidige ‘big four’. Maar ook zo compact dat medewerkers de ruimte tot persoonlijke ontwikkeling konden krijgen. Die opzet slaagde. De firma groeide uit tot een middelgrote organisatie waar zo’n zestig medewerkers met veel plezier werken. En waarbij de cliënten variëren van zelfstandig ondernemers en dochtermaatschappijen van internationale ondernemingen tot vermogende particulieren en non-profitinstellingen. Stuk voor stuk opdrachtgevers die lang bij ons blijven. Veelal dankzij de kennis, ervaring én persoonlijkheid van onze medewerkers. En de hechte relatie die zij met hen aangaan. Ook met u? 
 
 
In de breedte én de diepte 
 
Londen & Van Holland accountantskantoor is een full-service accountants- en belastingadvieskantoor dat alle werkzaamheden verricht die daarbij horen. Zowel in de breedte als in de diepte. Aangevuld met bedrijfsjuridische dienstverlening. Daarin komen we 100% overeen met de bekende ‘big four’. Het verschil zit ‘m in de manier waarop we werken: via het zorgvuldig opbouwen van relaties met u als onze cliënt, pro-actief en tegen lagere tarieven. Bovendien werken we veel multidisciplinair samen. Verder zijn de communicatielijnen binnen Londen & Van Holland accountantskantoor kort en is ons kantoor efficiënt georganiseerd en geautomatiseerd. Daarbij maken we gebruik van alle mogelijke kennisbronnen. Daardoor beschikken we altijd over de juiste, meest recente vaktechnische informatie voor het beste (fiscale) advies. Voor iedere cliënt, in welke branche dan ook.