Accountant
Accountant
Mr Henriette Ancuta-Koning FB in
Amsterdam
[Terug naar Amsterdam]

bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van accountants in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de accountants. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen accountants
VMr Henriette Ancuta-Koning FB
Uw regio
Postcode *
Straat
Huisnr.
Plaatsnaam
Opties
Type bedrijfsvorm of particulier *
Type opdracht *
Boekhoudpakket aanwezig *
Aantal facturen per jaar... *
Indicatie uitvoerdatum
Omschrijving opdracht
Omschrijving
 

privacy
Mr Henriette Ancuta-Koning FB
Overtoom 553 /A
1054LK Amsterdam

tel: 020-6628847

Extra informatie

Ik adviseer op big4nivo aan ondernemers, vermogende particulieren, accountants en administratiekantoren over inkomstenbelasting, vennootschapbelasting en erf of schenkrecht. Als uitgangspunt van mijn belastingadvisering en fiscaal juridische begeleiding geldt een hoge kwaliteit en een persoonlijke aanpak met een vaste prijsafspraak. Naast fiscale advisering geef ik second opinions en voer ik bezwaar- en beroepsprocedures.   
Werkwijze 
 
Ik geef belastingadvies op "big4nivo"met een persoonlijke aanpak. Kwaliteit staat bij mij hoog in het vaandel. Mijn adviezen zijn transparant. U weet daardoor steeds waar u aan toe bent. U komt dan als cliënt ook niet voor verrassingen te staan. Geen ingewikkelde adviezen die uiteindelijk meer kosten dan ze opleveren of u ongewild met procedures confronteren. Bovenal levert deze manier van werken, helder en transparant, u en mij een goede relatie met de belastingdienst op. Ik ben werkzaam als zelfstandig belastingadviseur. ik ben daarom onafhankelijk van andere adviseurs, accountants of consultants. Voor fiscale zaken die buiten mijn werkgebied vallen, werk ik samen met andere belastingadviseurs in Tax consult network. Tax consult network heeft diverse fiscale specialisten. 
Voor aan slag te gaan, kunnen wij in een inventariserend gesprek kennis maken. Daarin bekijken we vrijblijvend of ik iets voor u kan doen.