Accountant
Accountant
Scheepmaker Accountants in
Amsterdam
[Terug naar Amsterdam]
Scheepmaker Accountants
Hoogte Kadijk 143 /F8
1018BH Amsterdam

tel: 020 6245881

Extra informatie

Sympathiek zakelijk   
Accountancy is people’s business. Een persoonlijke band met onze klanten vinden wij essentieel. Om mensen goed te kunnen adviseren in goede en slechte tijden, is het belangrijk te begrijpen wat hun beweegredenen zijn en hoe ze in elkaar zitten. Wij gaan een relatie aan met onze klanten. Stel dat we een paar duizend euro voor iemand kunnen besparen en die heeft vervolgens slapeloze nachten van de onzekerheid die dat met zich meebrengt dan moeten we dat dus niet doen. Dat vinden wij geen winst. Deze betrokkenheid onderscheidt ons van veel (grote) kantoren waar de teller begint te lopen zodra je belt. 
De sfeer op ons kantoor is informeel. Sympathiek zakelijk. Je kunt altijd zonder afspraak binnenlopen of bellen voor een vraag. Daar nemen we de tijd voor. Als de accountants zelf niet aanwezig zijn, helpt iemand anders op kantoor je verder. Want de medewerkers zijn van veel markten thuis. Dat maakt onze service extra laagdrempelig. 
 
Van starters tot topmanagers 
 
Scheepmaker Accountants & Belastingadviseurs is vlak na de Tweede Wereldoorlog opgericht door Nico Scheepmaker. Sinds midden jaren ’80 bestaat het kantoor in de huidige vorm, met momenteel 12 vaste medewerkers. Ons klantenbestand is heel divers: detailhandel, installatiebedrijven, IT, horeca of architectenbureaus en vrije beroepen. Variërend van starters tot topmanagers uit het bedrijfsleven en van eenmanszaken tot bedrijven met 200 werknemers. Wij bieden een goede prijs/kwaliteit verhouding, waarover we ook voor kleine klussen van tevoren een indicatie kunnen geven.