Accountant
Accountant
Spaargaren Accountants in
Amsterdam
[Terug naar Amsterdam]
Spaargaren Accountants
Nijenburg 73
1081GE Amsterdam

tel: 020-6447541

Extra informatie

Welkom bij Spaargaren Accountants   
Voor advies op het gebied van administratie, belastingen en wettelijke verklaringen bent u bij Spaargaren Accountants aan het juiste adres. 
 
 
Spaargaren Accountants is een ambitieus kantoor en volop in ontwikkeling. Recent hebben wij een nieuwe vestiging geopend in Hoofddorp. Door deze uitbreiding en de uitbreiding van de directie is Spaargaren Accountants nu nog beter in staat u een compleet dienstenpakket aan te bieden. Met onze persoonlijke aanpak bedienen wij zowel grote als kleine ondernemingen. Ons kantoor staat bekend om direct contact, korte lijnen, praktische adviezen en een heldere taal. Graag bespreken wij met u hoe we het best mogelijke resultaat kunnen behalen. 
 
Voor advies op het gebied van administratie, belastingen en wettelijke verklaringen bent u bij Spaargaren Accountants aan het juiste adres. 
 
Ons kantoor staat bekend om direct contact, korte lijnen, praktische adviezen en een heldere taal. 
 
Onze diensten 
 
Aan de hand van uw behoeften adviseren wij u over de financiële producten die wij u kunnen leveren. Wij houden hierbij rekening met de wettelijke eisen die aan u als ondernemer zijn gesteld. Samen met u bespreken wij hoe we het best mogelijke resultaat kunnen behalen. 
 
 
Onze medewerkers 
 
Binnen Spaargaren Accountants heeft u een vast aanspreekpunt. Uw contactpersoon spreekt zowel de ondernemers- als juridische taal en speelt in op uw financiële behoeften. Onze professionals zijn te allen tijde op de hoogte van de veranderingen in de wet- en regelgeving en brengen u, indien nodig, daarvan op de hoogte. 
 
 
Onze vestigingen 
 
Wij zijn gevestigd in Amsterdam en Haarlem. Door de groei en ontwikkeling van het kantoor in de afgelopen jaren en de ambities voor de toekomst, hebben wij tevens een vestiging in Hoofddorp geopend.

Specialiteit
  • Verklaringen 
  • Advisering 
  • Fiscale aangifte 
  • Fiscaal advies 
  • Administratie 
  • Cliënten