Accountant
Accountant
Accountantskantoor Bos & Partners in
Arnhem
[Terug naar Arnhem]
Accountantskantoor Bos & Partners
Sonsbeekweg 38
6814 BD Arnhem

tel: 026-3642642

Extra informatie

Accountantskantoor Bos & Partners werd in 2001 opgericht door David Bos (CEO) en groeide in de loop der tijd uit tot een succesvolle organisatie. Na verschillende overnames bestaat B&P inmiddels uit ruim honderd medewerkers die u vanuit acht vestigingen van dienst zijn. Hoe? Door u op financieel gebied compleet te ontzorgen. Zodat u kunt doen wat u het liefste doet: ondernemen!   
Onze klanten zijn de beste ambassadeurs van de kwaliteit van onze dienstverlening. Eén van hen verwoordt het zo: ,,Als ondernemer wil ik me concentreren op datgene waar ik goed in ben. Ondernemen. Van adviseurs verwacht ik dat ze me werk uit handen nemen, en niet dat hun advies me in feite alleen maar meer werk oplevert. Ik wil een advies kunnen vertrouwen, daarom werk ik met Accountantskantoor Bos & Partners." 
 
Ondanks onze landelijke dekking kunnen onze klanten vertrouwen op persoonlijke betrokkenheid. B&P is 'klein aan de voorkant, maar groot aan de achterkant': dankzij onze lokale kantoren hebben wij veel persoonlijk contact met onze klanten, maar tegelijkertijd hebben wij veel specialisten en kennis in huis. Daardoor kunnen we ons met recht een full service organisatie noemen en daadwerkelijk van toegevoegde waarde zijn voor u als ondernemer. 
 
Wij zijn gespecialiseerd in de DGA, de MKB-praktijk, franchise en retail. B&P mag onder meer gerenommeerde ketens als McDonald’s, KFC, Jamin, Fortune Hot Drinks, Pets Place en Olympia Uitzendbureau tot haar klanten rekenen. 
 
Een groeiend aantal franchisenemers van deze ketens en klanten uit de reguliere MKB-praktijk maakt gebruik van Zippy, een uniek Management Informatie Systeem. Zippy geeft dagelijks inzicht in zowel de financiële als de operationele informatie van uw onderneming. 
 
Accountantskantoor Bos & Partners biedt het totaalpakket voor een succesvolle onderneming. Natuurlijk kunt u bij ons terecht voor de reguliere accountantsdiensten, maar B&P gaat veel verder dan dat. U kunt vertrouwen op een breed scala aan diensten, specialisten en producten. Dankzij onze innovatieve oplossingen beschikt u altijd en overal over actuele managementinformatie, financiële en operationele data en HR-informatie. Maar daar blijft het niet bij. Onze adviseurs kunnen u helpen met de interpretatie van deze gegevens, zodat u uw bedrijfsvoering kunt optimaliseren. 
 
B&P. Weet waar je mee bezig bent. 
 
Wij bieden u de volgende diensten: 
 
  • Accountancy 
  • Audit 
  • Belastingadvies 
  • Consultancy 
  • Debiteurenbeheer 
  • Inkoopadvies 
  • Zippy; Management Informatie Systeem 
  • Salarisservice 
  • Opleidingen 
  • Sam; coaching en beoordeling 
 
Voor meer informatie verwijzen wij u graag naar de specifieke diensten aan de linkerzijde. 
Offerte 
 
Wilt u een offerte aanvragen voor één of meerdere van onze diensten? Dan kunt u gebruikmaken van ons offerteformulier of contact opnemen met één van onze vestigingen.