Accountant
Accountant
Accountantskantoor VWGNijhof in
Arnhem
[Terug naar Arnhem]
Accountantskantoor VWGNijhof
Meander 701
6825ME Arnhem

tel: 026-3698300

Extra informatie

Meer dan cijfers   
Accountantskantoor VWGNijhof is gespecialiseerd in accountancy, fiscale advisering, administratieve dienstverlening en HRM advisering aan het midden- en kleinbedrijf. Vakkennis en sterke persoonlijke dienstverlening, daar draait het om. Accountancy is immers meer dan cijfers alleen. Een adviseur die u kunt vertrouwen, die begrijpt wat er speelt in uw branche, die met u meedenkt en uw taal spreekt. Dat is Accountantskantoor VWGNijhof! 
 
AFM-onderzoek niet van toepassing op ons kantoor 
 
Wellicht heeft u het al in het Financieel Dagblad gelezen. De Autoriteit Financiële Markten heeft een vernietigend oordeel gegeven over de wettelijke controles van kleinere accountantskantoren. Dit onderzoek heeft plaatsgevonden onder NBA-accountantskantoren. Ons kantoor, dat is aangesloten bij SRA, valt niet binnen dat onderzoek. Voor meer informatie verwijzen wij graag naar het persbericht van SRA. Heeft u toch nog meer vragen? Neemt u dan gerust nog even contact met ons op. 
 
Accountantskantoor VWGNijhof is met bijna 150 medewerkers in Arnhem, Nijmegen en Wijchen binnen de stadsregio Arnhem/Nijmegen het grootste zelfstandige accountants- en belastingadvieskantoor. 
 
Bij Accountantskantoor VWGNijhof weet u zich altijd verzekerd van een uitstekend financieel advies. Hiervoor koppelen wij een grote betrokkenheid aan up-to-date vakkennis en maken we gebruik van innovatieve ICT-oplossingen. 
 
Vakkennnis 
 
Onze adviseurs hebben een hoog opleidingsniveau en gedegen ervaring. Met bijspijkercursussen, vakliteratuur en interne opleidingen zorgen we ervoor dat we op de hoogte blijven van actuele ontwikkelingen. Bovendien zijn de lijnen binnen onze organisatie kort, dus even overleggen met een gespecialiseerde collega is zo gedaan. 
 
Innovatieve ICT-oplossingen 
 
Kwaliteit staat in ons werk voorop. Kennismanagement is de sleutel. Voortdurend ontwikkelen we nieuwe vakkennis en visie op ons vak. We richten onze processen zó in, dat opgebouwde kennis ook voor u toegankelijk is. Met innovatieve ICT-oplossingen is het mogelijk buiten kantoortijden zelf zaken op te vragen of te regelen. Dat scheelt tijd en geld, en u heeft er ondersteuning en kennis mee onder handbereik. 
 
Persoonlijke aandacht staat bij de accountants van VWGNijhof hoog in het vaandel. Samen met u zoeken we naar de beste oplossingen voor uw bedrijf en uzelf. 
 
Van jaarrekening tot bedrijfsovername 
 
Ons brede dienstenpakket omvat veel meer dan het achteraf controleren van de cijfers.  
De accountants (RA’s en AA’s) van VWGNijhof stellen jaarrekeningen en tussentijdse overzichten samen, verzorgen financiële administraties, voeren accountantscontroles en due diligence onderzoeken uit, budgetteren, maken investeringsbegrotingen, adviseren bij financieringsvraagstukken en overnames, et cetera. Zonder u te vermoeien met vakinhoudelijke regels en wetgeving, adviseren wij u op het volledige financiële terrein.

Specialiteit
  • Accountancy 
  • Salarisadministratie en HRM advies 
  • Fiscale advisering