Accountant
Accountant
Alfa accountantskantoor in
Assen
[Terug naar Assen]
Alfa accountantskantoor
Zoom 2
9405 PS Assen

tel: 088 2531550

Extra informatie

Groningen - Assen   
Welkom bij Alfa accountantskantoor Groningen - Assen. 
Bij ons vindt u alle kennis onder één dak: ondersteuning op het gebied van financiële administraties, belasting- advies, fiscaal-juridisch advies, advies en dienst- verlening op het gebied van salaris en personeel en advies en begeleiding bij subsidies en bedrijfskundige zaken 
 
Over Alfa accountantskantoor 
 
Financiële dienstverlening is een speelveld dat continu verandert. Daarom vindt u bij Alfa meer dan 800 specialisten, verdeeld over 30 kantoren door geheel Nederland. Alfa is gespecialiseerd in het midden- en kleinbedrijf en de agrarische sector. Iedere medewerker heeft veel kennis en ervaring op het gebied van accountancy, belastingen, salaris en personeel, subsidies, bedrijfsadvisering, financiële dienstverlening en alles wat daarmee verband houdt.  
 
Wat kunnen we voor u doen? 
 
Alfa accountantskantoor biedt u een scala aan diensten, zoals de controle van uw jaarrekening, de financiële administratie, fiscaal-juridische zaken, subsidies en adviezen over Salaris en personeel. Welke vraag u ook heeft, u kunt altijd rekenen op (financieel) advies op topniveau. 
 
Werken bij Alfa accountantskantoor? 
 
Alfa accountantskantoor is een aantrekkelijke werkgever. Hier wacht u een uitdagend terrein en krijgt u de mogelijkheden om alles uit uzelf te halen. Wetten en regels veranderen voortdurend. Vakinhoudelijk alert zijn én blijven is eerste vereiste voor een medewerker van Alfa. Bovendien vraagt een goede dienstverlening aan onze klanten veel van uw verantwoordelijkheidsgevoel. Als u tegelijkertijd enthousiast bent en graag het initiatief neemt, dan stellen wij daar het nodige tegenover. Wij bieden u de mogelijkheden om binnen een professionele sfeer door te groeien en uzelf continu te ontwikkelen. De werksfeer is prettig, doorgroeimogelijkheden zijn er volop. Heeft u interesse in een baan bij Alfa? Kijk dan op www.werkenbijalfa.nl.