Accountant
Accountant
BMS accountantskantoor in
Assen
[Terug naar Assen]
BMS accountantskantoor
Oostersingel 23
9401JZ Assen

tel: 0592-309375

Extra informatie

BMS accountantskantoor:  een zaak van vertrouwen! 
 
BMS accountantskantoor is DE adviseur als het gaat om ondersteunen en adviseren van ondernemers in het Midden- en Kleinbedrijf. 
 
BMS accountantskantoor hebben een jarenlange ervaring en deskundigheid in het begeleiden en adviseren van ondernemers. Wij kunnen onze relaties tevens bijstaan op het terrein van de verwerking van financiële administratie en de salarisadministratie. 
 
Verder hebben wij specifiek voor MKB bedrijven gespecialiseerde kennis in huis op het gebied van o.a. bedrijfsovername of –opvolging, aanname of ontslag van personeel en uitbreiding of juist inkrimping van een onderneming. Daarbij staat discretie en vertrouwelijkheid uiteraard op de eerste plaats. 
 
Voor BMS accountantskantoor is adviseren geen ‘9 tot 5’ klus. Wij vinden persoonlijke betrokkenheid en flexibiliteit belangrijk als het gaat om zaken die de klanten raken. Het ondernemerschap stopt niet ’s avonds om vijf uur of op vrijdagmiddag. 
 
Organisatie 
 
BMS accountantskantoor is een kleine organisatie. Dit heeft als voordeel dat wij alle klanten persoonlijk kennen en dat de contacten veelal rechtstreeks met de accountant plaatsvinden. In het geval specialistische kennis nodig is wordt deze ingekocht bij één van onze zeer betrouwbare partners. Neem voor meer informatie contact op. 
 
R. Schuiling AA 
 
Rudy Schuiling heeft vele jaren evaring in de accountancy. 
Het persoonlijke klankbord zijn voor zijn relaties is hem op het lijf geschreven. 
Vooral persoonlijk vindt hij van groot belang omdat naast de zaken ook de persoonlijke 
omstandigheden voor een ondernemer van groot belang zijn, zeker niet los te zien van het zakelijke.

Diensten 

Accountants 
 
U bent bij BMS Accountants aan het juiste adres voor het samenstellen van uw jaarrekening. Wij stellen een leesbare jaarrekening op die helder aangeeft hoe uw onderneming er voor staat. Ook verzorgen wij gedurende het jaar desgewenst tussentijdse rapportages over de toestand van uw bedrijf, zodat u goede instrumenten in handen krijgt om uw onderneming bij te sturen. 
 
Een goede rapportage begint bij een gedegen financiële administratie. In onze visie is de administratie een cruciaal onderdeel van uw bedrijf en wij stimuleren u daarom dit zo veel mogelijk zelf te doen. Daarin staan we u graag terzijde, door periodiek ‘over uw schouder mee te kijken’. Wilt u liever zo weinig mogelijk tijd besteden aan de administratieve rompslomp? Geen probleem, wij kunnen ook de administratieve verwerking voor onze rekening nemen. 
 
Personeel en salaris 
 
Veel ondernemers hebben personeel in dienst. Onmisbaar in veel gevallen maar het geeft wel administratieve verplichtingen. Deze nemen wij u graag uit handen. Wij kunnen de volledige salarisadministratie voor u verzorgen, inclusief meldingen naar pensioenfondsen, verzuimverzekaars etc. 
 
Belastingadviseurs 
 
Financiële resultaten zijn belangrijk, maar niet minder belangrijk zijn de fiscale consequenties voor uw onderneming. Onze belastingadviseurs zullen altijd proberen de fiscale regels zo optimaal mogelijk toe te passen. 
 
Bedrijfsadviseurs 
 
Ondernemen is beslissingen nemen. Uw nek uitsteken! Er zijn situaties waarin u graag met een deskundige over uw plannen en te nemen beslissingen praat. Wij kunnen u op vele terreinen met raad en daad bijstaan. Mocht het een onderwerp zijn waarop we minder thuis zijn, dan hebben we een aantal betrouwbare partners met wie we samen kunnen werken aan een optimale dienstverlening.