Accountant
Accountant
P Loppersum accountantskantoor in
Assen
[Terug naar Assen]
P Loppersum accountantskantoor
Saffierstoep 17
9403RV Assen

tel: 06-23781252

Extra informatie

P Loppersum accountantskantoor is in 2011 opgericht door Peter Loppersum. Na 15 jaar in loondienst te hebben gewerkt bij een groot en middelgroot accountantskantoor besloot ik uiteindelijk om mijn visie op financiële dienstverlening onder eigen vlag te gaan beoefenen. Geen uurtje factuurtje, geen discussie met klanten over kwaliteit van werk en daaraan gekoppelde nota's, maar heldere afspraken, duidelijkheid in facturering en kennisoverdracht in begrijpelijke taal. Begeleiding en advisering op een breed financieel gebied, waarbij het belang van u als ondernemer met stip bovenaan staat.   
P Loppersum accountantskantoor staat voor: 
 
* financiële dienstverlening op maat; 
 
* persoonlijke begeleiding en advisering; 
 
* bereikbaarheid; 
 
* uitstekende kwaliteit voor een betaalbare prijs; 
 
* duidelijkheid in facturatie en geen verrassingen achteraf; 
 
* brede kennis binnen het MKB; 
 
* ruime ervaring met bijna alle boekhoudpakketten; 
 
* breed netwerk van specialisten op alle financiële vakgebieden; 
 
* vertrouwensrelatie waarop u kunt bouwen. 
 
Graag kom ik persoonlijk met u in contact: bel of mail daarom voor een afspraak, ik kom met plezier vrijblijvend eens bij u langs! 
 
 
Fiscale aangiften 
 
Als ondernemer krijgt u veelvuldig te maken met de belastingdienst. Of het nu is voor uw eigen aangifte inkomstenbelasting of gerelateerd is aan uw onderneming, ik streef naar een optimale fiscale positie, waarbij uw wensen en voorkeuren natuurlijk doorslaggevend zijn. 
 
Mijn fiscale dienstverlening richt zich op de volgende gebieden: 
 
+ aangiften inkomstenbelasting 
 
+ aangiften vennootschapsbelasting 
 
+ fiscale advisering 
 
+ aangiften omzetbelasting 
 
+ advisering inzake pensioenen 
 
+ aangiften loonbelasting 
 
+ begeleiding bij boekenonderzoek van de belastingdienst 
 
+ correspondentie met de belastingdienst inzake bezwaar- en beroepsprocedures 
 
+ begeleiding startende ondernemers op fiscaal gebied. 
 
 
Wie ben ik 
 
Mijn naam is Peter Loppersum, geboren in Veendam en getogen in Winschoten en ruim 15 jaar werkzaam in de accountancy. Na ruim 5 jaar bij KPMG mijn opleiding genoten te hebben ben ik in 2001 in dienst getreden bij de Jong & Laan, alwaar ik de laatse jaren vestigingsleider ben geweest van de vestiging in Veendam. Uiteindelijk hier na op de kop af 10 jaar in dienst geweest te zijn, de stap naar zelfstandigheid genomen. De wens om de vertrouwensrelatie met de ondernemer invulling te kunnen geven door kwalitatieve hoogstaande dienstverlening te bieden, zonder daarbij structureel om de tijd te hoeven denken heeft mij deze stap doen zetten. Geen uurtje factuurtje, maar eerlijke dienstverlening, tegen vooraf afgesproken tarieven. Geen angst bij de ondernemer om contact op te nemen omdat dit wellicht resulteert in een factuur..............gewoon eerlijk en open met elkaar communiceren. 
 
Mijn ervaring ligt volledig binnen het MKB; mijn roots liggen in Oost-Groningen, maar ik heb een sterke affectie met het Drentse. En met behulp van de huidige technologie zijn afstanden geen probleem meer. Uitwisseling van informatie is eenvoudig te realiseren, en ook zullen we met enige regelmaat onder het genot van een kopje koffie de stand van zaken met elkaar bespreken. Een vertrouwensrelatie is immers de beste basis voor een produktieve samenwerking!

Specialiteit

> Financiële administratie  > Jaarrekening 
> Fiscale aangiften 
> Personeel en salarisadministratie 
> Startende ondernemers 
> Specifieke dienstverlening