Accountant
Accountant
Sabanoord accountantskantoor in
Assen
[Terug naar Assen]
Sabanoord accountantskantoor
Zwedenlaan 3
9403DD Assen

tel: 085 - 4019111

Extra informatie

Sabanoord accountantskantoor, betrokken en betrouwbaar   
Sabanoord accountantskantoor is uw partner in business. Betrokken en betrouwbaar betekent dat wij met u naar de toekomst kijken. Uw accountant, fiscalist en personeelsadviseur staan naast u om uw organisatie te helpen groeien. 
 
Sabanoord accountantskantoor is werkzaam in Groningen, Friesland, Drenthe en Overijssel. In het Noorden zijn wij specialist voor het MKB, hierbij bedienen wij verschillende sectoren zoals onder andere de zakelijke dienstverlening, horeca, retail en agrarische sector. Ook voor uw particuliere administratie kunt u bij ons terecht. 
 
Bij ons kunt u altijd even binnen lopen. De ondernemer als mens staat bij Sabanoord accountantskantoor namelijk centraal. Onze adviseurs maken graag tijd om naar u te luisteren en met u mee te denken. Door hun persoonlijke betrokkenheid heeft u het gevoel dat u er niet alleen voor staat en dat u eerder met een enthousiaste collega te maken heeft dan met een extern adviseur. 
 
Accountancy 
 
Als ondernemer bent u steeds minder op zoek naar een traditionele accountant en des te meer naar een allround bedrijfsadviseur. Iemand met verstand van (uw) zaken, die staat voor uw bedrijf en opereert alsof het zijn eigen onderneming is. Kortom: een volwaardige 'sparring partner' die u een spiegel voorhoudt met betrekking tot de koers die u met uw onderneming volgt en de keuzes die u in verband daarmee dient te maken. 
 
Cliënt zijn bij Sabanoord accountantskantoor betekent een langdurige persoonlijke relatie aangaan, gebaseerd op wederzijds vertrouwen en respect. 
Opstellen van de tussentijdse cijfers en de jaarrekening 
 
Sabanoord accountantskantoor gaat verder dan alléén het opstellen en controleren van de tussentijdse cijfers en de jaarrekening. De cijfers van uw jaarrekening vertellen meer over de status van uw onderneming en kunnen een aanzet zijn tot wijziging van de koers die u met de onderneming volgt. Sabanoord accountantskantoor helpt u bij het analyseren van de cijfers en eventueel het bijstellen van uw doelen, zodat u ook in zwaar weer uw koers kunt vasthouden. Wij geven u de managementinstrumenten in handen. 
Controle van jaarrekeningen en verantwoordingen 
 
Grote en middelgrote ondernemingen zijn wettelijk verplicht de jaarrekening te laten controleren door een accountant. Maar ook kleinere bedrijven hebben voordeel bij een accountantscontrole. Bij bijvoorbeeld een nadere participatie c.q. verkoop aan derden en een uitbreiding van een financiering kan een accountantscontrole een aanmerkelijke meerwaarde betekenen en de verslaggeving een overredingskracht krijgen richting uw bank, aandeelhouders, belastingdienst en derden. 
Begeleiding bij het starten van uw onderneming 
 
Sabanoord accountantskantoor kan u behulpzaam zijn bij het starten van uw onderneming en gesprekspartner zijn bij onder andere het opstellen van uw ondernemingsplan, de financieringsaanvraag en het overleg met de financiers. 
 
Bedrijfseconomische advisering 
 
Sabanoord accountantskantoor kan u onder andere behulpzaam zijn bij het opstellen van kostprijsberekeningen, opstellen van ondernemingsplannen, het aanboren van nieuwe markten, bedrijfsverplaatsing, het opstellen van liquiditeits- en exploitatiebegrotingen en dergelijke. 
Subsidieonderzoeken en subsidieaanvragen 
 
Het aantal subsidieregelingen van de overheid is enorm. Sabanoord accountantskantoor kan samen met u de subsidiemogelijkheden van uw bedrijf onderzoeken. 
 
Geïnteresseerd? Neem contact met ons op.