Accountant
Accountant
Schaaphok MKB accountantskantoor in
Assen
[Terug naar Assen]
Schaaphok MKB accountantskantoor
Stationsstraat 33
9401KW Assen

tel: 0592-301630

Extra informatie

Schaaphok MKB accountantskantoor is een klein, klantvriendelijk accountantskantoor, waar persoonlijk contact en goed advies zeer belangrijk zijn. Wij begeleiden en adviseren ondernemers en particulieren op financieel, administratief en fiscaal gebied.   
Ons kantoor is gespecialiseerd in ondernemingen in het midden- en kleinbedrijf. Wij kijken verder dan alleen de cijfers. Wij wijzen u ook op risico’s en mogelijkheden en informeren u over regelingen die voor uw bedrijf van belang zijn. Met Schaaphok MKB accountantskantoor kunt u datgene doen waar u goed in bent: ondernemen. 
 
Kijk onder diensten welke werkzaamheden Schaaphok MKB accountantskantoor voor u kan verrichten. Bent u ondernemer? Maakt u gerust een afspraak. Het eerste gesprek is geheel vrijblijvend. 
 
Schaaphok MKB accountantskantoor bestaat uit een team van 3 enthousiaste medewerkers. Eigenaar René Schaaphok is AA-accountant en heeft ruim 20 jaar ervaring in het vak. In 2006 is hij onder eigen naam een accountantskantoor begonnen. 
 
Sinds 2008 is Iris van Schipstal als MKB-adviseur bij Schaaphok MKB accountantskantoor werkzaam. Zij heeft ruim 10 jaar ervaring in de accountancy. Per 2013 is ons team versterkt met een ervaren Assistent-Accountant. 
 
Naast onze eigen mensen beschikt Schaaphok MKB accountantskantoor over een netwerk aan specialisten binnen branche-organisatie Extendum. Mocht specialistische kennis binnen ons kantoor niet voorhanden zijn, kunnen wij in overleg met u een externe adviseur inschakelen. 
 
Ons kantoor is aangesloten bij de Nederlandse Orde van Accountants-Administratieconsulenten (NOvAA). 
 
Na inventarisatie van uw wensen in onze dienstverlening stellen wij een gedetailleerde offerte op. Afhankelijk van uw voorkeur factureren wij op regiebasis of een vast bedrag per periode. U ontvangt van ons altijd een gespecificeerde factuur, zodat helder is waar u precies voor betaalt. 
 
Wij hanteren verschillende betaalbare uurtarieven, afhankelijk van het soort werkzaamheden. Zo zal het verwerken van administratie tegen een lager uurtarief worden gefactureerd dan het uitbrengen van een advies. Als u vragen heeft of meer informatie wilt, neem dan contact met ons op. Telefoonverkeer is bij ons altijd gratis. 
 
Schaaphok MKB accountantskantoor is u van dienst bij het samenstellen van uw jaarrekening en tussentijdse overzichten. Wij verzamelen, verwerken en rubriceren de door u aangeleverde financiële gegevens. Hieruit volgt uiteindelijk een samenvatting van de financiële informatie in de vorm van een jaarrekening of tussentijdse cijfers. Wij stellen de jaarrekening samen conform de geldende wet- en regelgeving. 
 
Bij de jaarrekening ontvangt u van ons een analyse van de financiële positie van uw onderneming en van de behaalde resultaten in vergelijking met de resultaten over de vorige periode. Zo wordt inzichtelijk op welke punten u kunt bijsturen om de juiste beslissingen te nemen. 
 
Een jaarrekening is niet alleen een cijfermatige weergave van het afgelopen jaar, maar ook een belangrijke basis voor het nemen van beslissingen over de toekomst van uw onderneming. Wij denken met u mee over mogelijke verbeteringen van uw bedrijfsvoering. De bespreking van de jaarrekening speelt hierbij een belangrijke rol. Samen met u nemen we de cijfers en ontwikkelingen door, analyseren deze en kijken naar begrotingen en prognoses.