Accountant
Accountant
UNP accountantskantoor in
Assen
[Terug naar Assen]
UNP accountantskantoor
Noorderstaete 40
9402XB Assen

tel: 0592-379737

Extra informatie

UNP accountantskantoor   
Duidelijk, betrouwbaar en no-nonsense 
In bloeiende tijden én als het tegenzit. Ondernemers moeten de cijfers en de trends altijd helder hebben. UNP accountantskantoor (voorheen Uittenbroek en partners) helpt u daarbij. Ons kantoor biedt een compleet pakket diensten op het gebied van accountancy en belastingadvies. 
 
UNP accountantskantoor staat voor een hoge kwaliteit tegen een acceptabel prijsniveau. Korte lijnen, veel kennis van zaken en altijd oog voor het menselijke aspect. Zo werken wij aan lange termijn relaties. Duidelijk, betrouwbaar en no-nonsense. 
 
We houden van aanpakken 
 
UNP accountantskantoor vierde in 2012 zijn eerste lustrum en ging daarmee een nieuwe fase in. Voor die tijd heetten we Uittenbroek en partners, nu UNP. Een kortere, bondige naam die helemaal bij ons past. Wij zijn duidelijk en betrouwbaar, we houden van aanpakken. UNP richt zich op ondernemers, instellingen en particulieren in de eigen regio en op franchise-ondernemers en retailorganisaties in het hele land. Wij zijn er trots op dat de franchisenemers van diverse landelijk opererende franchiseketens tot onze cliëntenkring behoren. 
 
We gaan voor lange termijn relaties 
 
Ons doel is klanten hoogwaardige diensten en adviezen verlenen op het gebied van accountancy en belastingzaken. Wij leveren solide werk tegen een passende prijs. U weet altijd waar u met ons aan toe bent. Het draait bij ons overigens niet alleen om cijfers, wij vinden het menselijke aspect net zo belangrijk. We gaan lange termijn relaties aan. Dat blijkt wel uit het feit dat ondernemers die hun onderneming hebben verkocht, toch cliënt bij ons blijven voor hun privé-zaken. 
 
Vier Pijlers 
 
UNP accountantskantoor staat garant voor kwaliteit. Daaraan doen wij nooit concessies. Uw salarisverwerking, de jaarrekening, uw belastingaangiften en onze belastingadviezen voldoen aan de wettelijke regels. In het belang van de klant zijn wij gericht op consensus. Als het moet, gaan wij tot het uiterste. Wij gaan een discussie met de Belastingdienst niet uit de weg. We geven onze klanten een reëel beeld van hoe de zaken erbij staan. 
 
Onze stijl van werken is gebaseerd op vier pijlers: persoonlijk, integer, gecommitteerd en gekwalificeerd. 
 
Persoonlijk 
 
Onze klanten zijn mensen; geen nummers. Uw vaste relatiebeheerder weet wie u bent en wat voor u belangrijk is. De lijnen zijn kort. We doen er alles aan om de bureaucratische rompslomp te beperken. Via internet of telefoon zijn wij altijd bereikbaar. 
 
Integer 
 
Wij willen onze klanten en onszelf recht in de ogen kunnen zien. Dat zijn wij aan de wettelijke regels en de codes van ons vak verplicht. Inderdaad: dat maakt ons soms een tikkeltje rechtlijnig, maar die werkwijze is ook in uw belang. Een goede reputatie is immers een kostbaar bezit. Daarom volgen wij de koninklijke weg. 
 
Gecommitteerd 
 
Wij gaan voor lange termijn relaties. Het gaat ons niet om vlugge succesjes of snelle omzet, maar om goed werk dat ook op langere termijn vruchten afwerpt. Uw belang staat voorop. Daar zetten wij al onze expertise voor in. 
 
Gekwalificeerd 
 
Ons kantoor bestaat uit hooggekwalificeerde mensen. Bij elkaar opgeteld beschikken wij over tientallen jaren ervaring op het gebied van accountancy, juridisch advies en belastingadvies. We houden onze kennis bij de tijd door training en opleiding; we stimuleren creativiteit. Dat is noodzakelijk om u goed van dienst te zijn. Bovendien houden we zo zelf ook plezier in ons vak.

Dienstenpakket 

UNP accountants adviseurs biedt de volgende diensten: 
 
  • controle van jaarrekeningen en financiële verantwoordingen; 
  • samenstellen en/of beoordelen van jaarrekeningen en financiële verantwoordingen, aangiften vennootschapsbelasting en inkomstenbelasting; 
  • analyse van en advisering over jaarrekeningen, begrotingen en financiering; 
  • fiscaal-juridische adviezen en procedures; 
  • salarisverwerking; 
  • administratieve dienstverlening, bij de klant of op ons kantoor; 
  • advisering bij bedrijfsoverdrachten in familiesfeer; 
  • bemiddeling bij verkoop van (onderdelen van) een bedrijf aan derden; 
  • financiële en estate planning.