Accountant
Accountant
Visser & Visser accountantskantoor in
Barendrecht
[Terug naar Barendrecht]
Visser & Visser accountantskantoor
Bijdorp-Oost 60
2992LA Barendrecht

tel: 0180-642111

Extra informatie

In Barendrecht, onder de rook van Rotterdam, is een kantoor van Visser & Visser gevestigd. Gelegen in de Randstad is deze vestiging letterlijk en figuurlijk dichtbij het ondernemend hart van Nederland. Ons kantoor in Barendrecht is tevens de eerste vestiging van Visser & Visser. De historie gaat terug naar het jaar 1990 toen de eerste vestiging van Visser & Visser zich in deze plaats vestigde. In de loop van de jaren volgden er 7 vestigingen door heel Nederland en zelfs één over de grenzen heen.   
Vestigingsleider Ger Visser RA (tevens oprichter en naamgever), geeft leiding aan een team van ruim 30 medewerkers. Op deze vestiging zijn alle kerndiensten en specialisaties vertegenwoordigt die Visser & Visser in huis heeft. Van accountancy en belastingadvies tot salarisverwerking en advies. Een aantal disciplines neemt op deze vestiging een speciale plaats in. Waar de discipline Corporate Finance ondernemers hoogwaardig advies verleent bij het kopen en verkopen van een onderneming, adviseert de discipline Business Adviseurs ondernemers bij conceptontwikkeling en het verkrijgen van de juiste financiering. Daarnaast is deze vestiging ook thuis op het gebied van HRM. Onze adviseurs ondersteunen, adviseren en ontzorgen ondernemers bij ieder vraagstuk op HRM-gebied. 
 
Visser & Visser vindt het belangrijk verbonden te zijn met de lokale ondernemers. Bij vestiging Barendrecht komt dit tot uiting in de goede contacten met lokale ondernemers, maar ook door de deelname aan diverse ondernemerskringen zoals de Vereniging Barendrechtse Ondernemer (VBO), Business Breakfast Club Barendrecht Baron Business Barendrecht (BBB), BNI de Hermitage, Business Breakfastclub Ronald McDonald, Businesskring Rhijnmond, VRCL en Ondernemersvereniging Rotterdam Zuid. 
 
Daarnaast draagt Visser & Visser Barendrecht lokale maatschappelijke initiatieven een warm hart toe. Al enkele jaren onderhouden we een goede relatie met Stichting Present in Barendrecht en leveren we een bijdrage aan het werk dat zij doen. 
 
´╗┐Uitblinken in aandacht, deskundigheid en maximaal rendement, dat is wat wij willen bereiken. Wij zien klanten niet als nummer maar als een ondernemer met een verhaal en achtergrond. Wij ondernemen met de ondernemer. Met een positieve blik op de ontwikkelingen in ons vakgebied willen wij voorop lopen, zowel in deskundigheid als in automatisering.  
 
Onze werkwijze daarbij is dat iedere klant een persoonlijk aanspreekpunt heeft: de relatiemanager. De relatiemanager staat spreekwoordelijk met beide benen in de modder en streeft naar maximaal rendement voor de klant. De relatiemanager is tegelijkertijd de adviseur die oog voor u heeft en gevraagd of ongevraagd adviezen geeft. Rondom de relatiemanager is een team van specialisten actief, zodat alle kennis die in de organisatie aanwezig is ten gunste komt aan onze klanten.

Specialiteit
  • Accountancy 
  • Audit 
  • Belastingadvies 
  • Salaris & HRM 
  • Dashboard 
  • Internationaal