Accountant
Accountant
Bent to Business accountantskantoor in
Bathmen
[Terug naar Bathmen]
Bent to Business accountantskantoor
Looermark 50
7437SK Bathmen

tel: 0570-544038

Extra informatie

Een veelgehoorde klacht over accountants is dat ze te duur zijn. Bent to business is van mening dat zij zeer scherpe tarieven hanteert. Ik durf de uitdaging met uw huidige accountant dan ook wel aan!  Op mijn website vindt u al enige informatie over Bent to business. Maar er is natuurlijk nog veel meer te vertellen. Graag zou ik met u in contact komen om te kijken hoe we met elkaar in to business kunnen komen.  
 
En dan wilt u graag weten hoe het is om met Wendy Bent te werken. Ik heb veel ervaring opgedaan bij diverse (grote) accountantskantoren. Voor deze kantoren altijd werkzaam geweest voor het Midden- en Kleinbedrijf. Hier ligt ook mijn hart. 
 
Bij deze groep bedrijven zie je dat er vaak behoefte is aan het meedenken met de ondernemer. De gedragingen van de ondernemer hebben immers meestal een weerslag op de resultaten van de onderneming. En uiteindelijk wil elke ondernemer toch een goed resultaat. Daarom geef ik mijn ervaringen altijd graag door aan de ondernemer. 
 
Wat ik dan ook belangrijk vind is dat er door de cijfers heen naar de mens wordt gekeken. En daar waar ik adviezen kan geven over verbeteringen zal ik dat ook zeker niet nalaten.  
 
In het Midden- en Kleinbedrijf is vaak behoefte aan een brede blik van de accountant. Deze brede blik heb ik opgedaan door altijd voor zeer uiteenlopende bedrijven te hebben gewerkt. Hierdoor kan ik op allerlei gebied de ondernemer van advies voorzien. Daarnaast is het natuurlijk wel belangrijk om je eigen grenzen te kennen. Advisering buiten je vakgebied is immers riskant. 
 
Daarom heb ik ervoor gekozen om een breed netwerk aan specialisten om me heen te hebben. Zij kunnen ondersteuning bieden waar nodig. Daarbij blijf ik altijd wel zelf betrokken bij de advisering. 
 
Hieronder ziet u de werkzaamhedem waarmee ik u van dienst kan zijn. 
 
  • samenstellen van jaarrekeningen 
  • verzorgen van fiscale aangiften 
  • verzorgen van salarisadministraties 
  • fiscale en financiële advisering 
  • interimwerkzaamheden 
  • overige administratieve dienstverlening