Accountant
Accountant
Christ van Tilburg accountantskantoor in
Bergen op Zoom
[Terug naar Bergen op Zoom]
Christ van Tilburg accountantskantoor
Ravelstraat 69
4614XC Bergen op Zoom

tel: 0164-211066

Extra informatie

Accountantskantoor en administratie- & belastingadvieskantoor Christ van Tilburg accountantskantoor. Het kantoor in de regio voor particulieren, het midden- en kleinbedrijf en de agrarische sector.   
Werkwijze 
 
Een breed dienstenpakket, jarenlange ervaring, gedegen kennis van zaken en een persoonlijke benadering vormen de pilaren waarop Christ van Tilburg accountantskantoor het kantoor heeft gebouwd. Het team van Christ van Tilburg accountantskantoor laat het niet bij cijfers alleen. Advies, ondersteuning en betrouwbaarheid zijn begrippen die vanzelfsprekend zijn. Christ van Tilburg accountantskantoor werkt graag en hard aan goede relaties met haar klanten. Relaties die zijn gebaseerd op wederzijds vertrouwen en aandacht. 
Wilt u meer weten over deze werkwijze? U kunt altijd contact met ons kantoor opnemen! 
 
Filosofie 
 
Door directe contacten en oprechte betrokkenheid komen wij tot de beste resultaten voor onze klanten. Dat geeft ons veel voldoening en schept vertrouwen.” In de wereld van de immer veranderende regel- en wetgeving is het daarnaast van groot belang dat medewerkers van Accountantskantoor en administratie- & belastingadvieskantoor Christ van Tilburg accountantskantoor altijd up-to-date zijn. Christ van Tilburg accountantskantoor hecht dan ook grote waarde aan opleiding en bijscholing van het team. Ook dat schept vertrouwen! 
 
Christ van Tilburg accountantskantoor 
 
Christ van Tilburg accountantskantoor is ruim 30 jaar werkzaam in de accountants- en belastingpraktijk.  
Na het dagonderwijs (MAVO en MEAO) is Christ op 19 jarige leeftijd gaan werken als assistent accountant. In de avonduren heeft hij de opleiding tot fiscaal jurist afgerond aan de Universiteit van Tilburg gevolgd door de opleiding tot accountant met certificerende (controlerende) bevoegdheid. 
 
Zijn interesse en specialisaties zijn met name gericht op het huwelijkse vermogens- en erfrecht. Maar feitelijk heeft alles wat met cijfers te maken heeft zijn bovengemiddelde aandacht. 
 
Als zoon van een veehouder heeft de agrarische sector zijn warme belangstelling. 
 
Voor wie? 
 
Doelgroepen 
 
Accountantskantoor en administratie- & belastingadvieskantoor Christ van Tilburg accountantskantoor werkt voor: 
 
  • particulieren 
-midden- en kleinbedrijf 
  • agrarische sector 
 
Met name particulieren en kleine en middelgrote ondernemingen hebben niet de personele capaciteit om op het gebied van de telkens veranderende regel- en wetgeving altijd up-to-date te zijn. Juist daar kan Accountantskantoor en administratie- & belastingadvieskantoor Christ van Tilburg accountantskantoor van onschatbare waarde zijn om, op maat, of op regelmatige basis, ondersteunend te zijn op fiscaal en administratief vlak.

Specialiteit
  • ADMINISTRATIEF 
  • FISCAAL 
  • ADVIES