Accountant
Accountant
De Lange accountantskantoor in
Bergentheim
[Terug naar Bergentheim]
De Lange accountantskantoor
Kanaalweg-West 54
7691CA Bergentheim

tel: 0523-231633

Extra informatie

Onze diensten   
Wanneer een accountant de administratie voert en/of de jaarrekening opmaakt is deze natuurlijke adviesfunctie geen enkel probleem. Maar wanneer een accountant of accountantskantoor naast de controle van de jaarrekening ook allerlei los van de jaarrekeningcontrole staande adviesopdrachten uitvoert bij dezelfde cliënt, zou zijn onafhankelijkheid in het geding kunnen komen 
 
Ik ben in september 2007 officieel gestart met ons kantoor na 28 jaar als accountant werkzaam te zijn geweest bij diverse accountantskantoren. Het kantoor wordt nu nog gehouden op het privé adres, maar het is de bedoeling om in de komende tijd elders huisvesting te zoeken vanwege het groeiende klantenbestand. 
Ons kantoor is gebaseerd op het feit dat de wensen van de klant van het grootste belang zijn. Wij zijn daarom volledig toegewijd om aan deze wensen te voldoen. Als gevolg hiervan bestaat een groot deel van onze klandizie uit jarenlange relaties en doorverwijzingen. 
 
Ons motto is dat wij als adviseur naast de ondernemer staan en om zo samen met hem/haar de onderneming tot bloei willen brengen. Dit houdt ook in dat niet alleen de gedachten van de ondernemer worden gevolgd, maar ook dat andere facetten die de ondernemer niet ziet of waar hij/zij niet aan denkt aan de orde komen. 
 
Voor gespecialiseerde diensten maken wij gebruik van specialisten op fiscaal en bedrijfseconomisch gebied. 
 
Wij zouden graag uw vertrouwen winnen door u de beste service aan te bieden die er in onze bedrijfstak bestaat. 
 
 
Administratie 
 
Onze administratieve dienstverlening richt zich op het voeren van uw boekhouding en het verzorgen van uw salarisadministratie alsmede uw aangiften omzetbelasting en aangiften loonheffingen. 
 
Wij kunnen u deze werkzaamheden uit handen nemen temeer omdat u graag zicht wil houden op uw cijfers en u het al druk genoeg heeft met uw bedrijf. 
 
Frustrerend is het dat als u na 10 maanden na afsluiting van uw boekjaar een jaaroverzicht krijgt van uw adviseur en u er anders voor staat dan dat u dacht. 
 
Bijsturen van de voorgaande 10 maanden is niet meer mogelijk. 
 
Daarom bieden wij u de mogelijkheid om, desgewenst, elke periode een overzicht te ontvangen omtrent de huidige stand van zaken van uw onderneming, welke van belang zijn voor het bijsturen van uw onderneming. 
 
Verassingen achteraf zijn dan niet meer aan de orde!