Accountant
Accountant
De ZorgAccountants in
Bilthoven
[Terug naar Bilthoven]
De ZorgAccountants
Soestdijkseweg Zuid 179
3721 AB Bilthoven

tel: 088 - 1020800

Extra informatie

De ZorgAccountants; Financieel advies waar u beter van wordt    
Meer dan 80 specialisten kennen uw branche als geen ander. U kunt op ons rekenen voor advies en diensten die passen bij uw professionele en persoonlijke situatie.  
 
De ZorgAccountants is ontstaan door een samenwerking tussen Avivos Accountants & Belastingadviseurs en Fortuin Belastingadviseurs Heijselaar Accountants. Onze gezamenlijke ervaring bestrijkt meerdere decennia. In de afgelopen jaren zagen we een stijgende vraag naar gespecialiseerd advies en exclusieve diensten vanuit de zorgsector. Met De ZorgAccountants beantwoorden we die vraag. 
 
Onze diensten 
 
Diensten en advies op maat. De ZorgAccountants kennen de specifieke kansen en uitdagingen van uw vakgebied. 
 
Werken en ondernemen in de zorg kent zijn eigen specifieke dynamiek. Dan is het goed als er een team van specialisten naast u staat. Vakmensen die uw branche door en door kennen. Die u wijzen op regels die u misschien zelf nog niet had gezien. Maar ook op kansen voor nog meer financiële zekerheid.  
 
De ZorgAccountants geven u de antwoorden op uw vragen. Ook op vragen die u (nog) niet gesteld heeft. De ZorgAccountants helpen u met een uitgebreid pakket aan financiële diensten en met helder en direct bruikbaar praktijkadvies.  
 
U kunt op ons rekenen voor al uw financiële zaken, maar ook in bijzondere situaties. Want dankzij onze kennis en ervaring staan we u ook bij in de minder alledaagse momenten van uw carrière. Zoals bij overnames, terugtreden/pensionering en zelfs conflicten.