Accountant
Accountant
Management Controlling Advice accountantskantoor in
Bilthoven
[Terug naar Bilthoven]
Management Controlling Advice accountantskantoor
Prins Bernhardlaan 18
3722AG Bilthoven

tel: 030-2254554

Extra informatie

MCA de digitale accountant/administratiekantoor, waarbij u op een efficiënte wijze uw financiële gegevens kunt bijwerken.    
Hoe?  
 
Door ondermeer "het" aanbieden van on-line voeren van administraties in een veilige netwerk omgeving, waarbij in een eigen omgeving kan worden gewerkt.  
 
Naast de bekende reguliere werkzaamheden dat past bij een accountants/administratiekantoor hebben wij "vol" ingezet op deze dicipline, omdat wij van mening zijn dat er voor u als MKB-ondernemer nog op kosten kan worden bespaard  
 
Bij MCA on-line, worden boekhoudkundige werkzaamheden zo veel mogelijk overgenomen door "slimme software".  
Het systeem neemt "alsware" de functie van boekhouder over.  
Verwerking van bankadministratie kan nu zelfstandig worden uitgevoerd, waarbij bankbetalingen en ontvangsten na matchen automatisch worden bijgewerkt in uw financiële administratie.  
Handmatig coderen en boeken is zo veel mogelijk verleden tijd en achterhaald.  
Betaling van openstaande facturen kan in een "split second" worden uitgevoerd en tegelijkertijd worden bijgewerkt..  
 
Onze rol hierin is om u als ondernemer, hierin te begeleiden en zorg te dragen dat u op een goede manier kunt instappen in het zelf digitaal verwerken van financiële gegevens.  
Een ander prettige "bijverschijnsel" is dat het maken van boekingsfouten nagenoeg niet meer voorkomt; goed ingestelde programma's volgen altijd een "logisch" pad.  
 
Vanwege de "transparantie" van deze modellen kunt u op ieder moment, op elke plek, (beveiligd) beschikken over uw financiële gegevens. Desgewenst kunnen deze worden afgestemd met de door u gestelde te behalen doelstellingen.  
 
Zodat u als ondernemer zich bezig kunt houden met zaken waarin u goed in bent; nl het ondernemen en benutten van kansen; ondersteund door een financiële "back-up" die u inzicht geven in de te maken keuzes.  
 
Het on-line voeren van de administratie kan desgewenst door ons kantoor geheel worden overgenomen met dezelfde besparing van tijd; in dit geval, wordt u hierbij geheel ontzorgd.  
 
Tot onze cliëntenkring behoren horeca- en garagebedrijven, tand- en artsen, handelsondernemingen, MKB-er om de hoek, ZZP-er, de DGA-er en bouwbedrijven