Accountant
Accountant
Alfa accountantskantoor in
Bleiswijk
[Terug naar Bleiswijk]
Alfa accountantskantoor
Hoekeindseweg 39
2665 KA Bleiswijk

tel: 088 2531850

Extra informatie

Over Alfa    
Financiële dienstverlening is een speelveld dat continu verandert. Daarom vindt u bij Alfa meer dan 800 specialisten, verdeeld over 30 kantoren door geheel Nederland. Alfa is gespecialiseerd in het midden- en kleinbedrijf en de agrarische sector. Iedere medewerker heeft veel kennis en ervaring op het gebied van accountancy, belastingen, salaris en personeel, subsidies, bedrijfsadvisering, financiële dienstverlening en alles wat daarmee verband houdt. 
 
Over Alfa  
 
Wat kunnen we voor u doen? 
 
Alfa biedt u een scala aan diensten, zoals de controle van uw jaarrekening, de financiële administratie, fiscaal-juridische zaken, subsidies en adviezen over Salaris en personeel. Welke vraag u ook heeft, u kunt altijd rekenen op (financieel) advies op topniveau. 
 
Werken bij Alfa? 
 
Alfa is een aantrekkelijke werkgever. Hier wacht u een uitdagend terrein en krijgt u de mogelijkheden om alles uit uzelf te halen. Wetten en regels veranderen voortdurend. Vakinhoudelijk alert zijn én blijven is eerste vereiste voor een medewerker van Alfa. Bovendien vraagt een goede dienstverlening aan onze klanten veel van uw verantwoordelijkheidsgevoel. Als u tegelijkertijd enthousiast bent en graag het initiatief neemt, dan stellen wij daar het nodige tegenover. Wij bieden u de mogelijkheden om binnen een professionele sfeer door te groeien en uzelf continu te ontwikkelen. De werksfeer is prettig, doorgroeimogelijkheden zijn er volop. Heeft u interesse in een baan bij Alfa? Kijk dan op www.werkenbijalfa.nl.