Accountant
Accountant
Confidum Consultancy B.V. in
Bleiswijk
[Terug naar Bleiswijk]
Confidum Consultancy B.V.
Dorpsstraat 16
2665 BJ Bleiswijk

tel: 010 - 5227810

Extra informatie

Professionals waar u op kunt rekenen  Confidum Consultancy B.V. 
 
Confidum Consultancy B.V. houdt zich bezig met advies, beheer en communicatie op het gebied van pensioen. Wij adviseren en begeleiden ondernemers, directeur-grootaandeelhouders (DGA's) en bedrijven bij o.a. het opstellen en/of implementeren van individuele of collectieve pensioens- en inkomensvoorzieningen. Wij ondersteunen ook accountants op het gebied van eigen beheer-constructies versus verzekeren voor de DGA. Daarnaast coachen en begeleiden wij de betrokken leidinggevenden en medewerkers binnen deze bedrijven. 
 
Ons doel is het ontzorgen van werkgevers en/of HR-managers bij complexe vraagstukken op het gebied van verzekerbare arbeidsvoorwaarden (pensioen, verzuim, WIA). 
Onze focus ligt op een heldere en transparante advisering en werkwijze. De materie is niet altijd even eenvoudig, echter weten wij in begrijpelijke taal inzage te geven in wat de best passende oplossing is en waarom. Uiteraard is ons advies volledig gebaseerd op de wensen en de doelstellingen van de klant, rekening houdend met de meest recente juridische en fiscale wetgeving. 
 
Wij bewaken op pro-actieve wijze de ontwikkelingen binnen onze klantenportefeuille. Wij toetsen deze aan sociale, fiscale en juridische ontwikkelingen en brengen op basis hiervan voorstellen uit tot het actualiseren en verbeteren van de bestaande voorzieningen. 
 
Confidum Consultancy B.V. heeft een concept ontwikkeld dat een pensioenregeling op maat biedt voor medewerkers met daarbij beheersbare kosten voor de ondernemer. Bovendien nemen wij het volledige beheer van de regeling uit handen en zorgen wij voor duidelijke communicatie naar de medewerkers. Hierbij hanteren wij een transparant beloningsmodel. 
 
Uiteraard zijn wij WFT Pensioen gecertificeerd (reeds sinds oktober 2012). Hierdoor zijn wij ook in staat om andere intermediairs die niet meer aan de gestelde WFT-eisen voldoen te helpen om de pensioen-gerelateerde vraagstukken voor hen te begeleiden.