Accountant
Accountant
Accountantskantoor ArCa Bosschenhoofd b.v. in
Bosschenhoofd
[Terug naar Bosschenhoofd]
Accountantskantoor ArCa Bosschenhoofd b.v.
Pastoor van Breugelstraat 81
4744AC Bosschenhoofd

tel: 0165-317492

Extra informatie

Welkom bij ArCa administratie- en belastingadvieskantoor   
Wij zijn een jong en dynamisch administratiekantoor dat MKB-ondernemers & particulieren ondersteuning biedt op administratief en fiscaal gebied tegen een redelijke vergoeding. 
 
Wij houden van een goede persoonlijke relatie met onze klanten. Hierbij stellen wij de wensen van onze klant centraal en proberen het hen zo gemakkelijk mogelijk te maken. Kortom, wij zijn erop gericht om klantvriendelijk én efficiënt te werken. 
 
Bent u een ondernemer en bent u veel te veel tijd kwijt aan uw financiële administratie? Blijft uw eigen werk liggen, omdat de boekhouding nog moet worden bijgewerkt? Leveren alle bijkomende regels vaak frustratie en ergernis op? Kijk dan onder de rubriek Ondernemers om te zien wij hoe wij u hierbij kunnen helpen. 
 
Bent u een particulier en ligt u wakker van uw belastingaangifte? Bent u ook benieuwd of u geld kunt besparen op uw aangifte of wilt u weten of u in aanmerking komt voor een van de vele toeslagen? Kijk dan onder de rubriek Particulieren en u zult zien dat wij u heel veel werk uit handen kunnen nemen. 
 
Als uw interesse is gewekt na het bezoek aan onze website, neemt u dan gerust contact met ons op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. 
 
Vrije tijd is kostbaar - uw administratie hoeft dat niet te zijn 
Ondernemers zijn vaak zeer gedreven en enthousiast over hun werk/bedrijf. Zij werken vele uren om hun droom te verwezenlijken en van hun bedrijf een groot succes te maken. 
 
De administratie is zeker niet de reden waarom een ondernemer zijn/haar bedrijf is gestart. Toch is de financiële administratie het hart van de onderneming. Dat betekent dat de administratie up-to-date en overzichtelijk moet zijn. Vaak is de administratie echter een struikelblok waar de startende ondernemer zo weinig mogelijk tijd in wil steken, maar wat wel goed en liefst niet te duur moet zijn. 
 
De financiële administratie levert regelmatig onnodige stress en frustratie op, omdat  
 
de boekhouding nog bijgewerkt moet worden na een lange werkdag 
er nog stapels fakturen gemaakt moeten worden, terwijl er nog veel werk ligt 
de klanten niet op tijd betalen, waardoor er betalingsproblemen kunnen ontstaan 
er veel regels zijn waar u rekening mee moet houden, maar daar heeft u eigenlijk geen tijd voor 
Wij begrijpen als geen ander wat u als ondernemer zoal tegenkomt bij het voeren van uw administratie. Onze jarenlange ervaring zetten wij graag in om u van dienst te zijn bij het (gedeeltelijk) verzorgen van uw administratie en/of belastingaangiften. Wij springen in waar u dat wenst.  
 
Wij bieden een breed dienstenpakket aan dat uiteenloopt van advisering en begeleiding tot het verzorgen van de complete boekhouding.  
 
Professioneel, persoonlijk en met échte betrokkenheid.