Accountant
Accountant
Accountantskantoor AFR Dijksterhuis in
Breda
[Terug naar Breda]

bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van accountants in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de accountants. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen accountants
VAccountantskantoor AFR Dijksterhuis
Uw regio
Postcode *
Straat
Huisnr.
Plaatsnaam
Opties
Type bedrijfsvorm of particulier *
Type opdracht *
Boekhoudpakket aanwezig *
Aantal facturen per jaar... *
Indicatie uitvoerdatum
Omschrijving opdracht
Omschrijving
 

privacy
Accountantskantoor AFR Dijksterhuis
Terheijdenstraat 1
4811AW Breda

tel: 076-5205533

Extra informatie

Accountantskantoor AFR Dijksterhuis waakzaam en alert   
Als ondernemer heeft u een betrokken accountant nodig om u met raad en daad bij te staan. Zit uw onderneming in de start- of expansiefase, of denkt u aan verkoop van uw onderneming? Op ons kunt u altijd rekenen. 
Met kennis van zaken op financiëel en fiscaal gebied en een flinke dosis ondernemerszin zoeken we voortdurend naar mogelijkheden om uw bedrijf optimaal te laten renderen. 
Daarom is ons motto: waakzaam en alert. 
 
Organisatie 
 
Perfect op maat voor het MKB 
 
Met acht medewerkers zijn we perfect op maat om het midden- en kleinbedrijf te bedienen. We volgen de actuele ontwikkelingen op de voet en vormen een hecht team. Doordat we niet te groot zijn kunnen we een prima relatie met onze klanten onderhouden. Als cliënt kunt u rekenen op een vast aanspreekpunt, hoge kwaliteit, kennis van zaken, continuïteit van dienstverlening en veel flexibiliteit. 
 
Accountantskantoor AFR Dijksterhuis is sinds 1991 een begrip in Breda en is gegroeid tot waar het kantoor tot aan de dag van vandaag voor staat: een volwaardig kantoor met sterke binding en respect voor onze cliënten en relaties. 
Begonnen in een klein kantoortje in Breda met twee medewerkers zijn we geleidelijk uitgegroeid tot een kantoor met acht medewerkers, gehuisvest in een karakteristiek pand net buiten het centrum van Breda, waarbij de bereikbaarheid van ons kantoor makkelijk is per zowel eigen vervoer als openbaar vervoer. 
 
 
In ons team van acht medewerkers zijn twee accountant-administratieconsulenten en een RB (register-belasting) adviseur werkzaam. 
 
 
 
Voor wat betreft de relatie met onze cliënten en overige relaties hebben wij professionaliteit, goed persoonlijk contact en wederzijds vertrouwen hoog in het vaandel staan. Kernwoorden die ook intern erg belangrijk zijn voor onze medewerkers. Dat houdt ons kantoor waakzaam en alert. 
 
 
Diensten 
 
Accountancy én advisering 
 
Voor ons is accountancy en advies een vanzelfsprekende combinatie. Natuurlijk zorgen we dat alles goed geregeld is, zodat u zonder zorgen kunt ondernemen. Daarnaast adviseren we u - gevraagd en ongevraagd - over hoe u uw onderneming optimaal kunt laten renderen. Door onze vakkennis en persoonlijke betrokkenheid kunnen we u met gedegen advies vooruithelpen. 
 
Als persoonlijke betrokkenheid, meedenken en actieve advisering u aanspreekt, neem dan contact met ons op voor het maken van een afspraak.