Accountant
Accountant
Added Accountancy BV in
Breda
[Terug naar Breda]

bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van accountants in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de accountants. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen accountants
VAdded Accountancy BV
Uw regio
Postcode *
Straat
Huisnr.
Plaatsnaam
Opties
Type bedrijfsvorm of particulier *
Type opdracht *
Boekhoudpakket aanwezig *
Aantal facturen per jaar... *
Indicatie uitvoerdatum
Omschrijving opdracht
Omschrijving
 

privacy
Added Accountancy BV
Stadionstraat 13 /5
4815NC Breda

tel: 076-5303500

Extra informatie

Value Added Thinking   
Accountancy is meer dan cijfers. Accountancy is meer dan vertrouwen. En hoewel we goed zijn in betrouwbare cijfers, vinden wij de toekomst van uw bedrijf net zo belangrijk. Niet toekijken vanaf de zijlijn, maar meedenken vanuit het hart van uw organisatie. Dat noemen wij Value Added Thinking. Van ons mag u dus meer verwachten dan de gangbare accountancywerkzaamheden. We bepalen risico's, benadrukken uw kansen. We kiezen uw koers, houden de realiteit in het oog. We adviseren over financiële structuren, springen in bij incidentele vraagstukken. 
 
Lidmaatschap 
 
Added Accountancy BV is lid van Nivra, SRA, MKB Nederland en Extendum. 
Ed Suiker is lid van de Fiscale Commissie van de SRA. 
 
 
Versterking 
 
Bij Added Accountancy versterken we elkaar. Wij zijn drie professionals die kennis delen. Vaktechnisch en als het gaat om de vraagstukken die bij u spelen. Zo leren wij het best en het snelst uw bedrijf kennen. En zo bieden wij u de beste oplossingen voor de korte en lange termijn. Alles bij elkaar opgeteld versterken wij ook uw organisatie. 
 
Meer voor u 
 
Bent u ondernemer in het MKB met financieel-administratieve vraagstukken, capaciteitstekort of onvoldoende financiële expertise? Neem dan gerust contact met ons op voor meer informatie of een afspraak. Wij betekenen ook graag meer voor u. 
 
Tip! 
 
Advocaten en notarissen zijn bij ons aan het juiste adres voor de aanpak van financiële en administratieve vraagstukken. Ongeacht of u uw zaken als individu of met een maatschap regelt.