Accountant
Accountant
ESJ Accountants in
Breda
[Terug naar Breda]

bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van accountants in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de accountants. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen accountants
VESJ Accountants
Uw regio
Postcode *
Straat
Huisnr.
Plaatsnaam
Opties
Type bedrijfsvorm of particulier *
Type opdracht *
Boekhoudpakket aanwezig *
Aantal facturen per jaar... *
Indicatie uitvoerdatum
Omschrijving opdracht
Omschrijving
 

privacy
ESJ Accountants
Cosunpark 10
4814ND Breda

tel: (0)88 0320600

Extra informatie

Scherpzinnig   
Klantvriendelijkheid en beschikbaarheid van professionals, dat is onze aanpak in een notendop. Daarbij gaan we een stap verder dan andere bedrijven. Uw zakelijke en persoonlijke doelstellingen zetten we centraal. We bieden gespecialiseerd advies op zakelijk gebied én in de privésfeer, bijvoorbeeld bij het opstellen van een testament of bedrijfsopvolging door familie. We gaan uit van een levensloop concept, ofwel het behandelen van alle onderdelen die een ondernemer en zijn bedrijf kunnen beïnvloeden. 
 
Onze klanten 
 
Onze cliënten zijn voornamelijk bedrijven, directeuren-grootaandeelhouders, beoefenaars van vrije beroepen en vermogende particulieren. Wij bieden een groot aantal diensten die gericht zijn op het ondersteunen en optimaliseren van de bedrijfsvoering, de (persoonlijke) financiële positie en de fiscale planning. 
 
Over grenzen 
 
Met vijf vestigingen in Zuid-West Nederland is ESJ nadrukkelijk verbonden met de regio en lokaal georiënteerd. Daarbij kijken we ook over grenzen, een must in het huidig economisch klimaat. Deelname aan de associatie IAPA - International Association of Professional Accountants - garandeert dat internationaal zaken doen aan ESJ is toevertrouwd. 
 
Alles onder controle 
 
U hebt te maken met allerlei regels en rompslomp. Veel dingen kunnen u en uw medewerkers zelf, sommige dingen niet. U maakt actief onderdeel uit van onze bedrijfsprocessen, bijvoorbeeld via de klantenportal. 
De kunst is om zelf datgene te doen waar u goed in bent en toch alles onder controle te hebben. Van beperkte ondersteuning tot totaalpakket, u bent degene die kiest. Waar het in uw bedrijf stopt, pakken wij de draad graag op. Dit op een breed financieel gebied. Van administratieve ondersteuning, opmaken jaarrekening, formulierenstroom, salarisadministratie, fiscale en bedrijfseconomische advisering tot persoonlijke financiële planning. Voor ons is het een uitdaging om uw doelstellingen en verwachtingen te overtreffen. Samen zorgen we voor uw comfortabele gevoel. 
 
De voordelen van ESJ 
 
  • Persoonlijk betrokken 
  • Uw doelstellingen staan centraal 
  • Gespecialiseerd advies, 
  • zakelijk én privé 
  • U weet waarvoor u betaalt 
 
Geen moeilijke woorden maar antwoorden op prangende vragen. Geen dikdoenerij maar oplossingen voor problemen die ondernemers kunnen kwellen. De professionals van ESJ Accountants ondersteunen u bij vrijwel elk zakelijk aspect van uw bedrijfsvoering en uw persoonlijke situatie. ESJ bestaat inmiddels 30 jaar. Met 5 vestigingen in Zuid-West Nederland en 175 medewerkers hebben wij een omvang om alle specialismen in huis te hebben en tegelijkertijd persoonlijk betrokken te zijn bij onze klanten.