Accountant
Accountant
Full Management Support in
Breda
[Terug naar Breda]

bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van accountants in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de accountants. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen accountants
VFull Management Support
Uw regio
Postcode *
Straat
Huisnr.
Plaatsnaam
Opties
Type bedrijfsvorm of particulier *
Type opdracht *
Boekhoudpakket aanwezig *
Aantal facturen per jaar... *
Indicatie uitvoerdatum
Omschrijving opdracht
Omschrijving
 

privacy
Full Management Support
Wilhelminasingel 3
4818AA Breda

tel: 076-5218110

Extra informatie

Alles onder controle   
Full Management Support biedt het beste van twee werelden: 
 
De slagkracht en specialismen van een groot bureau (met ons hoofdkantoor in Breda) èn de persoonlijke, frisse benadering van een regionale accountant. Full Management Support staat aan úw kant. We wachten niet af, maar denken proactief mee over de uitdagingen die u dagelijks ontmoet. Concreet waarde toevoegen aan uw business, dát is ons doel. 
 
Alles onder controle. 
 
Wie we zijn 
 
Full Management Support is een jong, snel groeiend accountantskantoor gevestigd in Breda. Met ruim vijfentwintig enthousiaste medewerkers staan wij dagelijks klaar voor ondernemers in de meest uiteenlopende sectoren van het midden- en kleinbedrijf. Zowel nationaal als internationaal. 
 
Voor serieuze ondernemers is een betrokken en deskundige accountant en adviseur simpelweg een must. Op basis van onze expertise èn persoonlijke aanpak, kunnen wij u uitstekend bijstaan in uw bedrijfsvoering. Altijd met oog voor uw bedrijf, branche en toekomstplannen. Samen zorgen we voor een gezonde financiële basis en een bedrijfsstructuur die staat als een huis. 
 
Iedere ondernemer kan bij ons vanzelfsprekend terecht voor accountancy, administratieve en fiscale dienstverlening en salarisverwerking. Voor een succesvolle bedrijfsvoering zijn andere zaken echter minstens zo belangrijk. Daarom reikt ons dienstenpakket nog veel verder. 
 
Zo hebben we een juridische afdeling en beschikken we over een AFM-vergunning voor het uitvoeren van wettelijke controles. Dat, gecombineerd met de expertise van ervaren accountants en fiscalisten, zorgt ervoor dat we u op vrijwel alle bedrijfsfronten kunnen ondersteunen. 
 
 
Wat we doen 
 
Of u net gestart bent met uw onderneming of al meerdere groeistappen hebt genomen, is voor ons niet essentieel. Of u klein bent of middelgroot, regionaal of internationaal opereert, evenmin. Iedere serieuze ondernemer die een deskundige accountant of adviseur zoekt, ondersteunen wij graag bij zijn bedrijfsvoering. Waarmee u ook worstelt: onze adviseurs vinden een passende oplossing. Van financiële of fiscale ondersteuning, salarisverwerking, juridische dienstverlening tot strategische, bedrijfseconomische adviezen. Samen hebben we alles onder controle. 
 
Iedere MKB-ondernemer is bij ons van harte welkom. Onze cliënten zijn actief in de meest uiteenlopende sectoren en branches die het midden- en kleinbedrijf telt. Hierdoor zijn we uitstekend in staat om in te spelen op uw specifieke situatie. Met een open mind en een brede kijk op zaken halen we uit uw bedrijf het beste naar boven.

Specialiteit
  • Accountancy 
  • Audit 
  • Finance & control 
  • Fiscaal 
  • Juridisch 
  • HRM