Accountant
Accountant
Gosens Financieel Management in
Breda
[Terug naar Breda]

bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van accountants in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de accountants. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen accountants
VGosens Financieel Management
Uw regio
Postcode *
Straat
Huisnr.
Plaatsnaam
Opties
Type bedrijfsvorm of particulier *
Type opdracht *
Boekhoudpakket aanwezig *
Aantal facturen per jaar... *
Indicatie uitvoerdatum
Omschrijving opdracht
Omschrijving
 

privacy
Gosens Financieel Management
Asterdkraag 49
4823GC Breda

tel: 076-8896366

Extra informatie

Als ondernemer in het MKB wilt u uw tijd besteden aan de opbouw, uitbouw en het in stand houden van uw onderneming. Tijd, die u niet kwijt wil zijn aan het opstellen van uw financiële gegevens. Gosens Accountancy en Administraties is uw partner om de financiële zaken van uw bedrijfsvoering deskundig te regelen.   
Flexibel, betrokken en daadkrachtig. En altijd tegen een vaste, scherpe prijs. Zo hoeft u niet voor iedere vraag extra te betalen. Bij ons heeft u geen verrassingen. Of het moet de verrassende snelheid zijn waarmee we u helpen. 
 
Gosens Accountancy en Administraties: BETROKKEN BIJ U EN UW ONDERNEMING 
 
Persoonlijk contact en betrokkenheid bij u en uw onderneming (of ondernemingen) staan bovenaan in ons mission statement. Klantgerichtheid en ondernemerschap zijn daarin kerncompetenties. Klantgerichtheid is snel reageren op vragen en anticiperen op behoeften van u als klant. Ondernemerschap is het signaleren en zakelijk afwegen van kansen in de markt. Net zoals u dat als ondernemer doet. 
 
FILOSOFIE: 
 
MET HART VOOR U ALS CLIËNT 
 
Zakelijk, maar met hart voor ú als cliënt. Met u meedenken door ideeën en oplossingen aan te dragen en samen met u tot meetbare positieve resultaten komen. Dat is waar wij voor staan. 
 
VOELT U ZICH AANGESPROKEN? 
 
Bedrijven in het MKB, waarin DGA’s en vaak ook familieleden dag in dag uit in de weer zijn met het op- en uitbouwen van de onderneming. Die ondernemers zijn een belangrijke groep in ons cliëntenbestand. Maar niet de enige, want we adviseren ook vermogende particulieren, kunnen u helpen bij de koop of verkoop van uw bedrijf en we werken voor non-profit instellingen. 
 
TRANSPARANTIE, DUURZAAMHEID EN INTEGRITEIT 
 
Transparantie, duurzaamheid en integriteit hebben maatschappelijk veel betekenis. Ook bij ons. De kwaliteitscontroles van de beroepsverenigingen zijn een graadmeter van de kwaliteit in wat wij doen. 
 
SAMENWERKING 
 
Als uw situatie daarom vraagt, schakelen wij regelmatig externe deskundigen in, zoals notarissen, advocaten, subsidieadviseurs en onroerend goed specialisten. Daarnaast zijn wij aangesloten bij: 
 
■ de NBA- De beroepsvereniging voor accountants in Nederland. 
 
OVER DE EIGENAAR 
 
Marcel Gosens is vanaf 1985 werkzaam in de accountancy met een onderbrekening van 7 jaar in het bedrijfsleven. Hij is werkzaam geweest bijeen Big4 kantoor en heeft daar vooral controleklanten (veel familiebedrijven) behandeld waardoor hijgoed kan denken in de processen en problemenbij dit soort bedrijven. Door zijn werkzaamheden in het bedrijfsleven heeft hi jook de andere kant gezien en weet hij wat er van een accountant/administrateur/adviseur verwacht wordt. 
Vanaf 2002 totdat hij in februari 2012 zijn eigen onderneming begon is hij in loondienst werkzaam geweest voor MKB klanten en weet hijook veel van de fiscale zaken waarmee een ondernemer in het MKB te maken heeft. 
Marcel Gosens kan u ook helpen met het opstarten van een onderneming (ondernemingsplan/financieringsplan), waardebepaling v an de onderneming, begeleiden bi de aankoop/verkoop van bedrijven, investeringsanalyses en vele andere zaken. Wij werken nauw samen met advsieurs die op velerlei gebied gespecialiseerd zijn. U doet dan altijd rechtstreeks zaken met hen. Neem vrijblijvend contact met u vraag.