Accountant
Accountant
JUMA Accountancy & Belastingadvies in
Breda
[Terug naar Breda]
JUMA Accountancy & Belastingadvies
Paardeweide 20 /A/B
4824EH Breda

tel: 076-5154764

Extra informatie

Vanaf 1997 zijn wij in Breda en omgeving actief op het gebied van administratie, salarisadministratie en belastingadvies. Wij geloven in een eerlijke en betrouwbare manier van zaken doen en een professionele werkwijze en advisering.   
Wij zorgen voor transparantie in uw financiële en fiscale zaken en daarnaast voorzien wij u van de benodigde managementinformatie.  
 
Vanaf 1997 zijn wij in Breda en omgeving actief op het gebied van administratie, salarisadministratie en belastingadvies. Wij geloven in een eerlijke en betrouwbare manier van zaken doen en een professionele werkwijze en advisering. 
 
Een oprechte, reële betrokkenheid van onze kant vinden wij de basis voor onze dienstverlening. Met onze klanten gaan wij op een persoonlijke manier om. Wij zorgen voor transparantie in uw financiële en fiscale zaken en daarnaast voorzien wij u van de benodigde managementinformatie. 
 
Daardoor realiseren wij een tijdsbesparing voor u en zorgen wij voor rust in uw administratieve organisatie, zodat u zich beter kunt "focussen" op uw hoofdactiviteiten. 
 
Wij onderhouden een persoonlijk contact met u als klant, waardoor wij als organisatie laagdrempelig te benaderen zijn. Wij staan open voor al uw vragen en opmerkingen. U kunt ons te allen tijde bellen, faxen, e-mailen of langskomen. 
 
Flexibele samenwerking 
 
Wij zijn flexibel in de vorm waarin u met ons wilt samenwerken: 
 
- Wij verzorgen op ons kantoor de gehele administratie. 
- De administratie op uw vestiging door één van onze medewerkers laten verwerken. 
- Intern verwerkt uw eigen personeel de administratie onder onze aansturing en begeleiding. 
- De administratie kan worden gevoerd in een online administratiepakket, waardoor u continu inzicht houdt in uw cijfers. 
 
In alle gevallen zorgen wij ervoor dat u de benodigde managementinformatie uit de administratie ontvangt met daarbij onze visie over het functioneren van uw onderneming. De fiscaal benodigde werkzaamheden worden of door ons afgehandeld of door ons begeleid. 
 
Administratieve lastenverlichting 
 
De verwerking van uw administratie doen wij vanzelfsprekend zo efficiënt mogelijk. 
De wijze van aanlevering, de inrichting van uw kasadministratie en een scheiding tussen zakelijk en privé zijn essentiële zaken voor een snelle, efficiënte verwerking van uw administratie. In overleg met u hierover realiseren wij een besparing in tijd en kosten voor u. Zo kunt u uw administratie desgewenst digitaal aanleveren, waardoor wij deze ook digitaal kunnen inlezen. U ontvangt hiervoor een duidelijke handleiding van ons. Hierdoor ontstaan efficiency-voordelen en lastenverlichting voor u. 
 
Startersbegeleiding 
 
Door onze ruime ervaring met startende ondernemers kunnen wij de oprichtings-werkzaamheden voor u uitvoeren, dan wel begeleiden of met u meedenken. Voorts informeren wij u uitgebreid over alle zaken waar u mee te maken krijgt zoals: 
 
- de opzet van de administratieve organisatie; 
- de fiscale regels; 
- uw ondernemingsplan; 
- uw bedrijfsfinanciering; 
- uw verzekeringen. 
 
Belastingen 
 
Bij uw belastingaangiften zorgen wij ervoor dat u, binnen de grenzen van het aanvaardbare, zo min mogelijk belasting betaalt. 
 
Heldere adviezen 
 
Wij geven heldere adviezen over uw administratie- en belastingzaken. Het is onze taak te zorgen dat u onze adviezen begrijpt, zodat u een weloverwogen beslissing kan nemen. 
 
Goede prijs/kwaliteit verhouding 
 
Wij hanteren heldere en betaalbare tarieven en bieden u een uitstekende kwaliteit voor alle aan te bieden diensten. 
Voor de handhaving van onze kwaliteit zijn wij aangesloten bij de Fiscount Adviesgroep, het NIVRA en het College van belastingadviseurs. Met hen hebben wij efficiënt collegiaal overleg, waardoor wij onze diensten zo breed mogelijk kunnen aanbieden, tegen een voordelig tarief.  
 
Kennismaking 
 
Wij nemen uitgebreid de tijd om kennis met u te maken. 
Kosteloos en vrijblijvend bespreken wij hoe wij u het beste van dienst kunnen zijn.