Accountant
Accountant
Ooms & Partners Accountants in
Breda
[Terug naar Breda]

bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van accountants in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de accountants. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen accountants
VOoms & Partners Accountants
Uw regio
Postcode *
Straat
Huisnr.
Plaatsnaam
Opties
Type bedrijfsvorm of particulier *
Type opdracht *
Boekhoudpakket aanwezig *
Aantal facturen per jaar... *
Indicatie uitvoerdatum
Omschrijving opdracht
Omschrijving
 

privacy
Ooms & Partners Accountants
Paardeweide 26a
4824 EH Breda

tel: 076-5601440

Extra informatie

Onze organisatie   
Welkom bij Ooms & Partners Accountants. Indien persoonlijke begeleiding, professionele aanpak en een zorgvuldige werkwijze u aanspreken bent u op het goede adres. Deze begrippen gelden als basis voor de dienstverlening door Ooms & Partners Accountants. 
 
Ooms & Partners Accountants is sinds de oprichting in 1999 uitgegroeid tot een organisatie waarin vrijwel alle disciplines vertegenwoordigd zijn voor de ondernemer van vandaag en morgen. Wij hebben zo onze eigen visie op de vraag, wat u van uw accountant en adviseur mag verwachten. Binnen onze organisatie is het een vanzelfsprekendheid dat u kunt rekenen op een hechte vertrouwensrelatie, persoonlijke betrokkenheid en gedegen vakkennis. Onze werkwijze wordt voorts gekenmerkt door een verdergaande taakopvatting. In onze visie streven wij ernaar om als adviseur naast de ondernemer te staan. Dat betekent dat we dezelfde taal spreken en in een no-nonsense sfeer doelgericht werken aan concrete oplossingen. Opdrachtgevers zijn ondernemingen uit vrijwel alle branches alsmede particulieren, zowel in Nederland als daarbuiten. 
 
U kunt meer informatie vinden omtrent ons fullservicedienstenpakket onder Onze diensten. 
 
Deze internet site is puur informatief bedoeld om een eerste indruk van onze organisatie te krijgen. Omdat elk bedrijf verschillend is, is het onmogelijk om alle informatie weer te geven. Graag zijn wij bereid u persoonlijk te woord te staan om uw specifieke wensen op professionele wijze in te vullen.

Ons fullservice dienstenpakket voor u. 
  • Accountants 
  • Belastingadviseurs 
  • Administratieve Dienstverlening 
  • Personeel en organisatie 
  • Financiële planning 
  • Startende ondernemers 
  • Estate Planning 
  • Echtscheiding 
  • Emigratie