Accountant
Accountant
Witlox VCS Accountants in
Breda
[Terug naar Breda]
Witlox VCS Accountants
Fellenoordstraat 72
4811TJ Breda

tel: 076-5225330

Extra informatie

Witlox VCS is een specialist op het gebied van accountancy, fiscaliteit, juridische en organisa-torische zaken voor het MKB-segment, met vestigingen in Breda en Etten-Leur.   
Missie 
 
Wij, Witlox VCS, hebben als missie om de ondernemingsdoelstellingen en persoonlijke (levens) doelstellingen van klanten en eigen medewerkers zo optimaal mogelijk mee te helpen realiseren, zelfs te overtreffen. Onze aanpak hierin is pro-actief, cliëntvriendelijk en no-nonsense.  
 
Hierbij richten wij ons op 2 belangrijke domeinen: 
 
 • De vakgebieden van accountancy, fiscaliteit, juridische en organisatorische zaken. 
 • De persoonlijke en menselijke elementen van de doelstellingen van onze klanten en eigen medewerkers. 
 
De finale doelstelling is een "rijker" leven voor alle betrokken partijen: de klant, de medewerker en Witlox VCS. 
 
Werkwijze 
 
Witlox VCS is een multidisciplinaire organisatie, waar generalisten worden omringd door specialisten. Kwaliteit en efficiency, dat is altijd ons streven. Dit kunnen we in de eerste plaats realiseren door onze deskundige en betrokken medewerkers, een veelvoud aan specialismen binnen de organisatie en korte organisatorische lijnen. We besteden veel aandacht aan opleidingen en trainingen om het niveau voortdurend hoog te houden. En we zijn zeer alert op de actualiteit, bijvoorbeeld als het gaat om fiscale veranderingen. Onze medewerkers worden meteen op de hoogte gebracht en relevante informatie wordt snel richting klanten gecommuniceerd. 
Alle branches 
 
Industrie, transport, handel, bouw, horeca, zorg, agrarische sector en dienstverlening; Witlox VCS opereert in alle branches. Het merendeel van onze ruim twaalfhonderd klanten komt uit de regio Breda, Noord-Brabant en Zuid-Holland, maar we stellen geen grenzen aan ons werkgebied. Ook niet in het buitenland. 
 
Vaste accountmanager 
 
Bij Witlox VCS doet u zaken met één vaste gesprekspartner. Deze accountmanager zorgt ervoor dat u snel en adequaat antwoord krijgt op al uw vragen. Indien nodig haalt hij er een specialist bij. 
Prijs-kwaliteit 
 
De kosten voor onze diensten zijn fair. We zijn niet de goedkoopste, maar de verhouding prijs/kwaliteit is uitstekend. U krijgt waar voor uw geld. 
(Inter)nationale samenwerking 
 
Witlox VCS is lid van het SRA (Samenwerkende Registeraccountants en Accountants-Administratieconsulten) en we maken ook deel uit van de NBA (Nederlandse Beroepsorganisatie van Accountants) , stichting Novak (Nederlandse Organisatie van Accountantskantoren) en het RB (Register Belastingadviseurs). En omdat steeds meer ondernemers zaken doen in het buitenland of de mogelijkheden daartoe willen onderzoeken, zijn we aangesloten bij TIAG: een wereldwijde organisatie van onafhankelijke accountants en belastingadviseurs.

Specialiteit
 • Accountancy 
 • Accountantscontrole 
 • Bedrijfsadvies 
 • Belastingadvies 
 • Echtscheidingsbegeleiding 
 • Internationaal 
 • Juridisch advies 
 • Personeel 
 • Zorgsystemen 
 • Branches