Accountant
Accountant
Bureau La Garde accountantskantoor in
Brunssum
[Terug naar Brunssum]
Bureau La Garde accountantskantoor
Julianastraat 1
6441 BR Brunssum

tel: 045 - 5251100

Extra informatie

De zekerheid van Bureau La Garde accountantskantoor en de NOAB   
Succesvol ondernemen betekent de juiste beslissingen nemen. Daarom is het belangrijk dat u steeds weet hoe uw onderneming er financieel voor staat. Alleen zo kunt u weloverwogen keuzes maken en een verantwoorde koers varen. Wij bieden u daarvoor de basis met onze dienstenpakketten en actieve ondersteuning. Met Bureau La Garde accountantskantoor en de NOAB haalt u de zekerheid van kwaliteit en continuïteit in huis, voor u van groot belang om maximale resultaten te boeken. 
 
De zekerheid van kwaliteit en continuïteit 
 
Voorop staat dat u onvoorwaardelijk op ons kunt rekenen. Op de kwaliteit van onze dienstverlening maar ook dat wij voor u klaar staan, wat er ook gebeurt. Uniek is dat wij beide aspecten kunnen waarborgen. Enerzijds omdat wij in het een landelijk netwerk van NOAB Administratie- en Accountantskantoren collegiaal samenwerken. Anderzijds door de NOAB Adviesgroep. Bij complexe vraagstukken kunnen wij aanspraak maken op de expertise van de specialisten binnen dit kenniscentrum. Ook worden opleidingen en cursussen door het NOAB Opleidingscentrum verzorgd, zodat onze kennis en kunde steeds actueel en optimaal zijn. 
 
Compleet, flexibel inzetbaar MKB-dienstenpakket 
 
Er zijn twee pakketten. Met het Adviespakket staan wij u actief bij met fiscale en financiële adviezen en diensten, zowel voor de ondernemer als voor de particulier. Het Starterspakket biedt actieve ondersteuning bij het succesvol opstarten van uw onderneming. Welke van deze diensten geschikt zijn voor u, hangt af van uw privé- en bedrijfssituatie en wensen. Om u bij deze keuze te helpen, nemen wij alles nauwgezet met u door. Zo krijgt u oplossingen die precies passen bij u en uw onderneming. Niets teveel, niets te weinig. 
 
Totaaloplossingen 
 
Wij vinden het belangrijk om u een totaaloplossing te bieden. Wij zijn uw centrale aanspreekpunt. Onze werkwijze is overzichtelijk en kostenbesparend. Daarnaast kan vaak het één niet zonder het ander. Een pensioenregeling bijvoorbeeld, staat in directe relatie met uw belastingzaken. En zo zijn er nog legio voorbeelden die uw keuze voor onze totaalbenadering logisch maken. Wij fungeren graag als uw veilige, financiële thuishaven. 
 
Helderheid voorop 
 
Helderheid is het kernwoord van onze aanpak. Wij geven u inzicht in het financiële reilen en zeilen van uw onderneming. En natuurlijk bieden wij u helderheid als het gaat om ónze dienstverlening. Doordat wij vaste prijzen hanteren en waar mogelijk vooraf prijsafspraken met u maken, weet u altijd precies waar u aan toe bent. De tarieven zijn uiteraard afhankelijk van de diensten en producten waarvan u gebruik wenst te maken.