Accountant
Accountant
Adbelco Culemborg B.V. accountantskantoor in
Culemborg
[Terug naar Culemborg]
Adbelco Culemborg B.V. accountantskantoor
Postmastraat 54
4105 DW Culemborg

tel: 0345 512596

Extra informatie

Al 60 jaar actief in de regio’s Culemborg en Utrecht   
Adbelco is een administratiekantoor uit Culemborg en is al actief sinds de jaren 40 van de vorige eeuw in de regio’s Culemborg en Utrecht. Adbelco is een klein familiebedrijf waarbinnen Hans, Martijn en Michiel Verboom alle belastingaangiften en de administratie van ZZP’ers en kleine ondernemingen (MKB) verzorgen. 
 
Waarom u bij Albelco goed zit? Lees verder! 
 
Persoonlijk 
 
Voor ons is het belangrijk om te weten wie de persoon achter de ondernemer is, zodat we goed advies kunnen geven over zakelijke beslissingen. Persoonlijke omstandigheden spelen immers een belangrijke rol in een onderneming. Wij investeren in de persoon en bieden daardoor dienstverlening die bij u past. Wij zijn er trots op te kunnen zeggen dat we veel klanten hebben die al langdurig klant zijn 
 
Een breed dienstenpakket en decennia aan ervaring 
 
Wij verlenen diverse diensten; de financiële administratie, salarisadministratie en de fiscale aangiften. Daarnaast bieden wij bedrijfs-, pensioen- en fiscaal advies. En doen dit al decennia lang. 
 
Ondernemers onder elkaar 
 
Wij opereren vanuit onze brede ervaring met kleine ondernemers en delen onze kennis over het ondernemerschap op een persoonlijke en heldere manier. Wij zijn zelf ook ondernemer en spreken daarom dezelfde taal als u. 
 
Trouwe klanten 
 
De meeste klanten hebben een lange relatie met Adbelco; 31% van onze klanten is al langer dan 10 jaar bij ons en 22% van onze klanten is zelfs al meer dan 20 jaar klant.  
 
Adbelco groeit met u mee 
 
Een kleine ondernemer of ZZP’er blijft lang niet altijd klein. Daarom denkt en werkt Adbelco altijd mee als uw onderneming groeit. Wijzigingen in rechtsvorm (B.V.), opbouwen van pensioen, meedenken over het oprichten van een holdingstructuur, samenwerkingsverbanden etc: Adbelco gaat vanuit de rol als adviseur mee in deze ontwikkelingen.  
 
Omdat we weten wie u bent, kunnen we ook adviseren bij het moeten nemen van moeilijke beslissingen. Wij gaan hierbij uitdagingen zoals het opheffen van de onderneming of de terugkeer van B.V. naar eenmanszaak niet uit de weg en stellen het klantbelang voorop. 
 
 
ZZP- en MKB pakketten 
 
Adbelco heeft diverse diensten samengevoegd in overzichtelijke pakketten. Afhankelijk van de gewenste soort diensten en de omvang van uw administratie, is er altijd een pakket dat perfect bij uw onderneming past.  
 
Ervaren en profesioneel 
 
Adbelco is al actief sinds de jaren 40 van de vorige eeuw en haar wortels liggen in de regio Utrecht (Culemborg). Het kleine familiebedrijf wordt gerund door Hans, Martijn en Michiel Verboom. Gedrieën kunnen zij alle mogelijke belastingaangiften verzorgen en de volledige administratie van ZZP’ers en kleine ondernemingen (MKB) dragen.  
 
Voor kleine ondernemers 
 
Een breed scala aan diensten voor ZZP’ers met of zonder B.V. en ondernemers in het MKB met maximaal 10 personeelsleden. Voor deze zogeheten kleine ondernemers kan Adbelco alle mogelijke onderdelen van de bedrijfsadministratie verzorgen: de financiële administratie, salarisadministratie en fiscale aangiften tot en met bedrijfs-, pensioen- en fiscaal advies.