Accountant
Accountant
Brouwer Eman & Slob accountantskantoor in
De Bilt
[Terug naar De Bilt]
Brouwer Eman & Slob accountantskantoor
Weltevreden 4 /B
3731AL De Bilt

tel: 030-2209900

Extra informatie

BROUWER EMAN & SLOB en TAX4YOU   
Brouwer, Eman & Slob Administratieve en Fiscale dienstverlening is opgericht per 1 januari 2000 en opereert vanuit De Bilt. In 2009 is samen met Mr. M.C. van der Pol FB de onderneming Tax4you BV opgericht. Een team van veertien werknemers zijn aan het kantoor verbonden. Onze organisatie onderscheidt zich van andere administratiekantoren door een zo persoonlijk mogelijke dienstverlening en vanzelfsprekend een ondersteunende opstelling waar het gaat om fiscale en financiële aangelegenheden. 
 
Brouwer, Eman & Slob BV | Tax4you BV is een kantoor dat zich omringd weet door specialisten uit verschillende disciplines. Zo is ons kantoor in staat om de rechterhand van de ondernemer in het midden- en kleinbedrijf te zijn. Samen met de ondernemer zorgen wij voor een goede administratie, welke zowel de ondernemer als ons de juiste gegevens oplevert en om er voor te zorgen dat de ondernemer de juiste beslissingen op het juiste moment kan nemen. 
 
Brouwer, Eman & Slob BV | Tax4you BV is aangesloten bij De Fiscount Adviesgroep. Deze organisatie ondersteunt administratie- en accountantskantoren in hun dienstverlening. U kunt De Fiscount Adviesgroep vergelijken met een onafhankelijke, dynamische bibliotheek, waar wij kennis en ervaring kunnen 'inkopen' op de momenten dat wij dat voor een cliënt nodig achten. Tevens organiseert De Fiscount Adviesgroep vaktechnisch- en fiscaal overleg voor de medewerkers van haar leden. Daarnaast telt ons relatienetwerk ondermeer een specialistisch kantoor voor fiscaal advies, verzekeringen, pensioenspecialisten en notariskantoren.  
 
DIENSTEN 
 
Accountancy 
 
Het opstellen van de jaarrekening van een onderneming is een belangrijke, jaarlijks terugkerende gebeurtenis, echter het begrijpelijk vertalen van de cijfers naar de ondernemer is minstens zo belangrijk. Hieraan wordt door Brouwer, Eman & Slob BV | Tax4you BV ruimschoots aandacht besteed.Tevens kunnen wij u begeleiden bij de invoering of uitbreiding van de automatisering van uw administratie. Wanneer deze automatisering 'op de rails' staat, kunt u zelf op ieder moment de financiële positie van uw bedrijf overzien. 
 
Fiscale dienstverlening 
 
Door de samenwerking met Mr. M.C. van der Pol FB kunnen wij u een breed scala aan fiscale dienstverlening bieden. Dit betekent dat wij u naast de fiscale aangiften (aangiften omzet- en loon- en vennootschapsbelasting) ook kunnen bijstaan bij fiscale geschillen en mediation. 
 
Salarisadministratie 
 
Met Brouwer, Eman & Slob BV | Tax4you BV verzekert u zich van een volledige verzorging van uw totale salarisadministratie. Maandelijks verzorgt Brouwer, Eman & Slob alle administratieve handelingen die nodig zijn voor een correcte en gedegen loonadministratie. Daarnaast onderhoudt Brouwer, Eman & Slob | Tax4you BV contacten met alle betrokken instanties zoals de Belastingdienst en het UWV.