Accountant
Accountant
Accountancy Haze in
De Lier
[Terug naar De Lier]

bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van accountants in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de accountants. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen accountants
VAccountancy Haze
Uw regio
Postcode *
Straat
Huisnr.
Plaatsnaam
Opties
Type bedrijfsvorm of particulier *
Type opdracht *
Boekhoudpakket aanwezig *
Aantal facturen per jaar... *
Indicatie uitvoerdatum
Omschrijving opdracht
Omschrijving
 

privacy
Accountancy Haze
Kerklaan 10
2678SV De Lier

tel: 0174-513782

Extra informatie

Welkom bij Accountancy Haze   
Ondernemen is hard werken, maar geeft geen garantie voor een bloeiend bedrijf. HaZe accountancy biedt, MKB ondernemers, agrarische ondernemers en particulieren de helpende hand door middel van ondersteunende dienstverlening en advies. 
 
Ontdek onze organisatie en schroomt u niet om contact met ons op te nemen voor een afspraak of voor meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen. 
 
Haze Accountancy 
 
Onze werkwijze 
 
Bij ons staat ú altijd centraal. Voor ons zult u nooit een nummer zijn. U bent geen zaak of kwestie die ‘even’ moet worden opgelost. U als persoon bent belangrijk en geldt daarom als het middelpunt van onze dienstverlening. 
 
Wij zijn ons ervan bewust dat advies altijd moet passen bij de cliënt en niet andersom. We weten oplossingen en ideeën op heldere wijze te verwoorden en om te zetten in passende acties voor uw specifieke situatie of bedrijf. 
 
Ons kantoor 
 
Heldere antwoorden geven op uw ondernemingsvraagstukken, actief met u meedenken, praktische begeleiding, op maat gesneden advies en samen met u zorgen voor een goede financiële administratie en bedrijfsstructuur. Dat is in het kort de visie van ons kantoor. 
 
De dynamiek van de markt vereist vandaag de dag dat niet alleen u, maar ook wij snel en adequaat moeten kunnen reageren op allerlei veranderingen, die door wet en regelgeving continu op ons afkomen. 
 
Om als accountants & adviseurs onze kennis up-to-date te houden besteden wij jaarlijks veel tijd aan Permanente Educatie. 
 
Om de kwaliteit van onze dienstverlening verder op een zo hoog mogelijk peil te houden, hebben wij ons aangesloten bij Extendum; dé brancheorganisatie voor accountantskantoren in het MKB. Tezamen met Extendum kunnen wij u ondersteuning bieden op alle mogelijke vakgebieden. Accountancy, Fiscaal-Juridisch, Civiel-Juridisch, Personeel & Organisatie, Subsidies, Automatisering, Marketing & Communicatie, Fusie & Overname, Pensioenen, Financiële planning, Lonen en Salarissen, Franchising, Risicomanagement zijn een aantal voorbeelden van deze vakgebieden. 
 
Daarnaast zijn wij aangesloten bij de beroepsorganisatie NOvAA (Nederlandse Orde van Accountants-Administratieconsulenten). Het NOvAA bevordert de kwaliteit van de beroepsuitoefening. 
 
Bent u starter, is uw onderneming klein of groot, wilt u doorgroeien, consolideren of stoppen, wij zoeken steeds naar passende oplossingen en mogelijkheden. Wij nodigen u uit om nader kennis te maken met de Haze Accountancy. Belt u of mailt u gerust. Wij maken graag tijd voor u vrij om al uw vragen te beantwoorden.

Specialiteit
  • Accountancy 
  • Administratieve Dienstverlening 
  • Fiscale Dienstverlening 
  • Financiële planning 
  • Juridische dienstverlening 
  • Personeel & Organisatie 
  • Salarisadministratie 
  • Subsidies 
  • Risicobeheer