Accountant
Accountant
AMS accountantskantoor in
Dedemsvaart
[Terug naar Dedemsvaart]
AMS accountantskantoor
Julianastraat 67
7701GK Dedemsvaart

tel: 0523-610557

Extra informatie

Welkom bij AMS accountantskantoor    
Uw administratie, jaarrekening of belastingaangifte 
 
Of het nu gaat om uw gehele administratie, de jaarrekening of om een belastingaangifte, elke handeling is een tijdrovende en complexe aangelegenheid. AMS accountantskantoor is uw betaalbare oplossing op dit gebied en is u graag van dienst. Voor zowel particulieren als bedrijven zijn wij de aangewezen partner om deze obstakels uit handen te nemen. En dit -zoals gezegd- tegen zeer concurrerende tarieven. Omdat wij geloven dat een accountant niet duur hoeft te zijn, als door deskundigheid, ervaring en de juiste tools de benodigde tijd beperkt kan blijven. 
 
Dienstenpakket 
 
Zoals elk accountantskantoor bieden wij een uitgebreid pakket van diensten aan. Wij werken met een vast uurtarief en een vaste prijsafspraak behoort ook tot de mogelijkheden. Hierdoor komt u als klant niet voor verrassingen te staan. Op de pagina Onze diensten hebben wij kort uiteen gezet welke diensten AMS accountantskantoor u kan bieden. 
 
Ons doel: Ondernemers beter laten presteren ! 
 
Vrijblijvende afspraak of prijsopgaaf 
 
Wij hopen ook u als cliënt te mogen begroeten bij ons kantoor. Mocht u geïnteresseerd zijn in een vrijblijvende afspraak met ons dan kunt u altijd contact opnemen. Eerst een prijsopgave ontvangen voor onze diensten kan ook, zo weet u dat wat wij beloven ook waar is. Eén ding is zeker; AMS accountantskantoor is u graag van dienst! 
 
Wie zijn wij  
 
AMS accountantskantoor is een jonge, ambitieuze, maar zeer ervaren, onderneming. AMS accountantskantoor wordt geleid door 3 personen, samen goed voor vele jaren ervaring op alle mogelijke vakgebieden binnen de accountancy en (fiscale-) adviespraktijk. 
 
AMS staat voor Accountancy en Management Service en geeft aan hetgeen wij de ondernemer te bieden hebben. 
 
Accountancy 
 
Als accountantskantoor kunt u bij ons terecht voor alle gangbare Accountantswerkzaamheden, te weten: 
 
 • Het verwerken van uw financiële administratie 
 • Het opstellen van de jaarcijfers 
 • Het verzorgen van de aangiften inkomsten-, vennootschaps-, en omzetbelasting 
 
Dit zijn vooral de basiswerkzaamheden van een accountantskantoor. Het verschil tussen onze werkwijze en die van andere accountantskantoren is gelegen in de uitvoering van de werkzaamheden. Waar in de meeste gevallen deze werkzaamheden uitgevoerd worden door assistenten, worden deze bij AMS accountantskantoor door de relatiebeheerders en accountant zelf verricht. Hierdoor komen zij dichter bij uw onderneming te staan. Immers door zelf het gehele proces uit te voeren zitten alle ins en outs van uw onderneming bij één en dezelfde persoon. Deze is dan ook als geen ander in staat uw onderneming bij te staan bij alles waar het bij u echt om draait: het Managen van uw onderneming !  
 
Management. 
 
Doordat AMS accountantskantoor zo betrokken is bij uw onderneming kunnen wij zowel de onderneming als de ondernemer uitstekend van dienst zijn bij alle aspecten die het Managen van uw onderneming met zich mee brengt, van start tot verkoop/beëindiging van uw onderneming en alles wat zich daar tussenin voordoet. Hierbij moet u o.a. denken aan: 
 
 • Het opstellen van (periodieke) rapportages/begrotingen en prognoses 
 • Financiële planning (hoe ziet uw oude dag eruit) 
 • Het (laten) verzorgen van uw loonadministratie 
 • Advisering op diverse bedrijfseconomische en fiscale gebieden waaronder: 
 • Startersbegeleiding 
 • Bedrijfsoverdracht 
 • Bedrijfsbeëindiging (al dan niet vrijwillig) 
 • Herstructurering van uw bedrijf 
 • Fiscale optimalisatie van uw persoonlijke situatie 
 • Schuldhulpverlening 
 • Financieringsvraagstukken 
 
Dit alles met ons doel: ondernemers beter laten presteren! 
 
Service 
 
Al onze diensten vallen onder de noemer "zakelijke dienstverlening", wat al impliceert dat wij u graag van dienst willen zijn. Laten wij dat dan ook maar meteen goed doen. 
 
Bij AMS accountantskantoor staat dienstverlening synoniem voor het verlenen van Service, voor duidelijkheid, nakomen van afspraken en een open en eerlijke wijze van samenwerking, waar persoonlijk contact hoog in het vaandel staat. En dan niet op basis van uurtje factuurtje, nee gewoon door te doen wat de ondernemer van ons verwacht, namelijk aandacht hebben voor zijn onderneming! 
 
De kracht van AMS accountantskantoor is dat er veel ervaring en expertise is verkregen vanuit opleiding, bedrijfsleven en ervaring binnen de financiële dienstverlening, zodat wij onze diensten op een hoog niveau tegen zeer aantrekkelijke tarieven kunnen aanbieden!

Specialiteit
 • Financiële administraties 
 • Startersbegeleiding 
 • Personeelsadministratie 
 • Belastingadvies 
 • Bakkerijbranche